Toyota Hilux a câștigat International Pick-Up Award 2022/2023

Toyota Hilux a câștigat International Pick-Up Award 2022/2023. Prezentarea prestigiosului premiu pentru pick-up-uri de dimensiuni medii a fost făcută în cadrul Solutrans Diner de Gala 2021, la care au participat 900 de invitați.Toyota Hilux

„Din 2009, la fiecare doi ani, International Pick-up Award (IPUA) este acordat celui mai eficient pick-up de o tonă. Fiind un vehicul multifuncțional produs și vândut la nivel global, atât produsul, cât și piața continuă să evolueze, multe mărci stabilind standarde înalte în ceea ce privește performanța, siguranță, confortul șoferului și al pasagerilor”, a explicat Jarlath Sweeney, președintele juriului International Van of the Year, care organizează concursul.

Înainte de alegerea câștigătorului, vehiculele nominalizate sunt evaluate și analizate de juriul de experți din juriul IVOTY la un test de grup special organizat. Anul acesta, evenimentul a avut loc în Croația la începutul lunii octombrie, lângă Zadar. A fost o luptă strânsă, Toyota Hilux ieșind învingător înaintea Isuzu D-Max, care a a fost foarte aproape ca valoare și ca voturi strânse, urmați de Jeep Gladiator.

Toyota Hilux

Comentând această realizare, Didier Gambart, vicepreședintele Toyota Motor Europe Sales, Marketing & Customer Experience, a declarat: „Cu o experiență de peste 50 de ani, Hilux a reprezentat întotdeauna un simbol al calității, durabilității și fiabilității, precum și performanțe off-road remarcabile. Acum, cu noul Hilux 2020, am extins gama de motoare cu un noul 2.8 D care oferă și mai mult ă putere și agilitate, permițându-ne să răspundem nevoilor clienților care doresc nu doar un cal de povară, ci și un vehicul de agrement. Deci acest premiu este pentru noi o recunoaștere a tuturor calităților inerente ale Hilux, cu și mai multe capabilități. Și dorim să mulțumim tuturor membrilor juriului pentru recunoașterea lor. Hilux face parte din gama de vehicule utilitare Toyota și, în ciuda deficitului de semiconductori, vom atinge în Europa un nou record absolut de vânzări, cu un număr de 6 cifrede unități vândute.”

Câștigătorii anteriori ai prestigiosului titlu IPUA sunt Volkswagen Amarok și Ford Ranger (ambele de două ori) și Nissan Navara.

 

(Articol publicat în revista Flote Auto, noiembrie 2021)

 

CITEȘTE ȘI:

Poate începe construcția pasajul denivelat peste calea ferată de la Drajna

România, locul 3 în topul celor mai bune țări din lume pentru munca la distanță și călătorii

 

 

Adaugati comentariu