Advertisement

Cele mai ieftine pickup-uri si platforme 2020 floteauto.ro
Home Piaţa auto Vehicule comerciale uşoare TOP 2020: cele mai ieftine pickup-uri și platforme din România!

TOP 2020: cele mai ieftine pickup-uri și platforme din România!

În oferta din România, există un număr relativ mic de modele ”papuc”. Ei bine, le-am clasificat descrescător în funcție de preț și ți le prezint în cele ce urmează. Iată care sunt cele mai ieftine pickup-uri din România în 2020! Printre ele am inserat și vehiculele comerciale cu platformă și obloane, pentru că au același scop, chiar dacă latura ”posh” este… nulă.

 

 

11. Nissan Navara – de la 32.520 euro (27.328 euro + TVA)

Nu e cel mai ieftin, dar are o scuză: Navara NP300 oferă cel mai bun confort dintre toate modelele prezente în clasament. Față de generația precedentă, la puntea spate au fost montate arcuri elicoidale, iar spătarul banchetei a fost înclinat de la 18 la 23 de grade. În plus, puntea spate rigidă este acum prinsă de șasiu cu 5 brațe, care scad greutatea totală cu 20 kg și cresc agilitatea.

➡ Citește aici testul cu Navara în versiunea de top! 💡

În versiunea de bază, motorul 2.3 dCi dezvoltă 160CP și este extrem de rafinat, și, mai ales, de economic. Îl poți folosi fără griji și în off-road, grație tracțiunii integrale nepermanente, diferențialului blocabil și reductorului de turație. Iar peste toate, te poți baza pe garanția de 5 ani sau 160.000 km.

Nissan Navara King-cab floteauto.ro

Prețul de pornire relativ ridicat se explică prin echiparea de bază extrem de bogată și prin faptul că versiunea cea mai accesibilă are cabină de tip King-cab, cu două rânduri de locuri.

10. Ford Ranger – de la 32.333 euro (27.170 euro + TVA)

Nu este și cazul lui Ford Ranger, care vine cu cabină simplă, cu 2 locuri în versiunea de bază. Și motorul este, de asemenea, mai slab decât cel de pe Navara, având o capacitate cilindrică de 2.0 l și o putere maximă de numai 130 CP.

Ford Ranger

Este, însă, agil pe viraje (deși nu la fel de confortabil ca Navara) și, având un gabarit impresionant, oferă și o benă cu o suprafață pe măsură și o sarcină utilă mare: 1.169 kg. În România, vehiculele Ford au o garanție de 2 ani.

 

9. Toyota Hilux – 32.327 euro (27.165 euro + TVA)

Mult mai liniștit ești cu Hilux, care are cea mai mare garanție din top (6 ani), deci nu-ți bați capul cu costuri suplimentare. Nici cu rezistența mașinii, pentru că Hilux este arhi-cunoscut pentru indestructibilitatea pe care o afișează. Iar acum a primit un facelift care i-a rafinat aspectul exterior: calandru cu formă de bull-bar integrat, lumini cu tehnologie LED și trei noi nuanțe pentru caroserie.

Toyota Hilux floteauto.ro

➡ Totul despre noul Hilux! 💡

Însă cea mai mare noutate din gamă este noul motor turbodiesel de top, de 2,8 l și 204 CP (500 Nm), care se alătură celui de 2,4 l cu 150 CP.

 

VW Transporter platforma floteauto.ro

8. VW Transporter T6.1 Cabină simplă – 30.710 euro (25.806 euro + TVA)

Prezentat anul trecut, noul Transporter vine pe piața din România inclusiv în versiunea cu platformă. Aceasta poate fi comandată atât cu cabină simplă, cât și dublă, iar în prețul de bază vine însoțită de legendarul motor 2.0 TDI de 110 CP. Standard vine cu tracțiune față, dar opțional poate fi dotat cu sistem 4×4. Poate fi cumpărat și în leasing, cu rate de la 320 euro cu TVA inclus.

Pentru o pată de culoare, îl poți comanda cu cabina în diferite nuanțe fără a plăti taxă suplimentară, inclusiv în portocaliu și roșu!

➡ Test video VW Multivan T6.1 💡

 

7. Isuzu D-Max – 29.488 euro (24.780 euro + TVA)

Probabil cel mai ”muncitor” pick-up are un preț excelent, mai ales dacă îl raportăm la soliditate. E drept, este ”mânat” de un turbodiesel de 1.9 l (care poate părea un downgrade de la precedentul 2.5 l TD), dar dacă ținem cont de puterea de 164 CP și de cuplul de 360 Nm, ne schimbăm un pic părerea.

Isuzu D-Max floteauto.ro

Prima treaptă este extrem de scurtă, fiind în special destinată curselor cu bena încărcată. Noul motor trage viguros de la 1.500 rpm, dar între 1.800 și 2.600 rpm este cel mai vioi. Totuși, nu te aștepta la reprize rapide. Garda la sol, de 24 cm, îl recomandă pentru teren greu.

Apasă 2 pentru restul topului ”Cele mai ieftine pickup-uri și platforme din România”!

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Vehicule comerciale uşoare

Piaggio Porter. Soluția perfectă pentru business-ul tău

În lumea vehiculelor comerciale compacte, Piaggio Porter strălucește ca un model de...

MAN TGE
Vehicule comerciale uşoare

MAN TGE Next Level

MAN TGE va primi o amplă actualizare odată cu lansarea modelului Next...

Mercedes-Benz eSprinter
Vehicule comerciale uşoare

Mercedes-Benz Sprinter. Soluții versatile pentru o paletă largă de aplicații

Noul Mercedes-Benz eSprinter vine acum cu flexibilitate ridicată în ceea ce privește...

ID. Buzz GTX
Vehicule comerciale uşoare

ID. Buzz GTX. Superlativ absolut

Volkswagen Vehicule Comerciale a prezentat, cu ocazia conferinței sale anuale, cel mai...