Tirrena Scavi a reluat reparațiile pe Centura București. Lucrările au loc noaptea

Marți seara, începând cu ora 22.00, compania Tirrena Scavi a reluat lucrările de reparații ale degradărilor de pe partea carosabilă existente pe Centura București, km 20+450 (zona baraj Pantelimon II) - Km 23+750 (Autostrada A2), a anunțat Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).
Centura București

Potrivit CNAIR, lucrările constau în frezarea și decaparea îmbrăcăminții asfaltice pe zonele degradate și în așternerea de mixtură asfaltică.

Compania de drumuri precizează că lucrările de reparații pe Centura București se execută exclusiv pe durata nopții, având în vedere traficul redus în această perioadă.

”Termenul maxim estimat pentru finalizarea acestor lucrări este 15.01.2021, dar se depun eforturi pentru urgentarea finalizării acestora, depinzând de condițiile meteorologice”, a mai arătat CNAIR.

Reamintim că Tirrena Scavi se va ocupa și de lucrările de lărgire la 4 benzi a sectorului DN2 – A2 (11,5 km), de pe Centura București. Contractul, în valoare de , include și eliminarea unor intersecţii la nivel prin realizarea unor noduri rutiere, a unor pasaje noi, precum şi reabilitarea pasajelor si a podurilor existente. Durata contractului este de 75 de luni si cuprinde 15 luni perioada de execuţie şi minim 60 luni perioada de notificare a defecţiunilor.

 

CITEȘTE ȘI:

ANRE își ”înverzește” flota cu 9 autoturisme hibride, prin Rabla Plus

Vin ninsorile! Prognoza Ministerului Mediului pentru perioada 6-16 ianuarie

Trei proiecte pentru modificarea Codului Rutier au ajuns pe masa deputaţilor

 

 

Adaugati comentariu