Termen prelungit la depunerea ofertelor pentru tronsonul de autostradă Ploieşti – Buzău

Termenul de depunere a ofertelor pentru construcţia tronsonului de autostradă Ploieşti - Buzău a fost prelungit până la data de 16 septembrie 2021, având în vedere numărul mare de clarificări solicitate de operatorii economici interesaţi, a anunţat Compania Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).
asigurările auto

„Având în vedere numărul mare de clarificări solicitate de către operatorii economici interesaţi de construcţia tronsonului de autostradă Ploieşti – Buzău, parte integrantă a A7, şi pentru a asigura o participare cât mai largă a ofertanţilor, CNAIR a decis prelungirea termenului de depunere a ofertelor până la data de 16.09.2021”, menţionează CNAIR.

Compania de Drumuri consideră că, în aceste condiţii, realizarea obiectivului de investiţii de tip fidic roşu (execuţie lucrări) va beneficia de o documentaţie de atribuire optimă, astfel încât execuţia lucrărilor să poată fi finalizată în termenii contractuali.

Potrivit anunţului CNAIR publicat pe platforma de achiziții publice, SICAP, valoarea contractului pentru execuţia autostrăzii este estimată între 4,290 miliarde de lei şi 5,062 miliarde de lei, fără TVA.

Achiziția este împărțită în trei loturi:

  • Lotul 1 Dumbrava – Mizil (km 0+000 – km 21+000), cu un cost cuprins între 1,655 miliarde de lei şi 1,952 miliarde de lei;
  • Lotul 2 Mizil – Pietroasele (km 21+000 – km 49+350), cu un cost cuprins între 1,475 miliarde de lei şi 1,741 miliarde de lei, fără TVA;
  • Lotul 3 Pietroasele – municipiul Buzău (km 49+350 – km 63+250), cu un cost cuprins între 1,160 miliarde de lei şi 1,369 miliarde de lei, fără TVA.

Duratele contractelor pentru fiecare lot în parte este de 80 luni şi cuprinde: 20 luni perioada de execuţie a lucrărilor şi 60 de luni perioada de garanţie a lucrărilor.

„Durata contractelor de lucrări poate varia în funcţie de perioada de garanţie a lucrărilor ofertată de operatorii economici desemnaţi câştigători”, precizează Compania de Drumuri.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare a fost inițial data de 4 august 2021.

 

CITEȘTE ȘI:

FGA va primi competențe pentru deschiderea dosarelor de daună

Fonduri europene pentru 58 de poduri amplasate pe rețeaua rutieră națională

 

 

Adaugati comentariu