Advertisement

Home Infrastructură Siguranţă rutieră Te-ai angaja manechin de crash-test la Mercedes-Benz?

Te-ai angaja manechin de crash-test la Mercedes-Benz?

Pentru noi, toți cei care deplângem viața dură a unui manechin de crash-test, Mercedes-Benz a realizat un clip amuzant, în care ne prezintă dăruirea cu care crash-test dummies își iau munca în serios!

Așa cum unui pitbull nu-i șade bine cu fundiță roz, unui wrestler cu tutu sau unui Lambo Diablo lângă apelativul ”drăguț”, fix așa nu-i șade bine unui manechin de crash-test cu o verificare a eficienței sistemului de frâne la orizont! Nu! Păpușile sunt animale feroce, gata să ia zidul în piept cu o inconștiență care pe noi, muritorii de rând, ne-ar face să udăm șezutul. Le-am spus păpuși? Un moment, vă rog, plec să-mi ispășesc pedeapsa de 10 flotări!

Or fi ele, manechinele, neînfricate, dar au suflet și personalități diferite, la fel ca mine și ca tine. Azi, Mercedes-Benz ni-i prezintă pe colegii de birou Tommy și Fred, care lucrează pe aceeași tură și care au sosit la centrul de testare cu chef de muncă. Dar ce să vezi? În locul zidului, în față li se așterne o lungă linie dreaptă. Durul Fred, care se pierde repede cu firea, cere explicații, dar răspunsul îl doboară: misiunea de azi este… un banal test de frâne pentru SUV-ul electric EQC. Din fericire, colegul Tommy, mult mai jovial, găsește resursele să-l încurajeze.

Manechin de crash-test: măiestria unei echipe

Dincolo de umorul echipei de comunicare Mercedes-Benz, pe care l-am mai lăudat în trecut, inspirația ideilor pe care le așează pe peliculă este absolut genială: umanizarea unor bucăți din plastic și metal, atribuirea de caractere cu care te identifici, de situații de viață care să pară desprinse din realitate – totul ”se pupă” perfect!

Manechin de crash-test Mercedes-Benz EQC floteauto.ro

Și revenind la ”durul” Fred, nici nu e o atât de mare filosofie să te dai mare când te așteaptă impactul cu zidul, atâta vreme cât, între tine și acesta se interpune airbagul frontal Mercedes-Benz, zona de deformare controlată și ești protejat de celula de supraviețuire proiectată de cei mai pregătiți ingineri! Deci, Fred, oricine poate face munca ta!

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

antidrog
JuridicSiguranţă rutieră

Guvernul modifică Ordonanţa de urgenţă privind siguranţa rutieră. Testele antidrog și returnarea permiselor

În ședința de joi, Guvernul va modifica Ordonanţa de urgenţă privind siguranţa...

giurgiu-ruse
Siguranţă rutieră

Miercuri încep lucrările de reparație pe Podul Giurgiu – Ruse. Durata estimată, 730 de zile

Lucrările de reparație pe tronsonul bulgar al Podului Giurgiu – Ruse încep...

Bosch Engineering
Siguranţă rutierăTransporturi

Bosch Engineering stabilește noi standarde de siguranță în transportul public din Iași

Bosch Engineering echipează întreaga flotă de tramvaie a orașului Iași cu sistemul...

Goodyear
AnvelopeSiguranţă rutieră

Cum se pregătește autoturismul pentru drumuri lungi. Recomandări Goodyear

De la sistemul de frânare, la presiunea din roți, la nivelul de...