Mercedes-Benz răspunde provocării lansate de Audi

Audi lansează ”provocarea inelelor”. Mercedes-Benz răspunde cu un fin simț al umorului și o imaginație de aplaudat.
Audi vs Mercedes-Benz

Totul a pornit de la provocarea lansată de Ingolstadt persoanelor care stau acasă în contextul pandemiei de Coronavirus. Pentru ca aceștia să nu se plictisească, pe 28 martie, Audi le-a propus să devină creativi și să creeze patru inele din… ce au la îndemână, apoi să publice postarea însoțită de hashtagul #FourRingsChallenge. După ce a primit imagini și clipuri cu ”operele de artă”, Audi le-a grupat în colajul de mai jos.

Toate bune și frumoase, până când Mercedes-Benz le-a schimbat în ”toate delicioase și superbe”! Echipa de marketing din Stuttgart s-a conformat regulilor din Ingolstadt și a încropit un clip cu ce-a avut la îndemână: o dronă și un Mercedes-AMG C63 Convertible.

C63 Convertible Mercedes-Benz răspunde

De fapt, a regizat un clip de toată frumusețea, cu burnout și donuts ce au ca rezultat… emblema Audi. O bijuterie care a venit însoțită de mesajul ”Hey, Audi, #FourRingsChallenge accepted!”. Mercedes-Benz răspunde cu stil:

Nu știm cum a reacționat Audi la clipul postat de Mercedes-Benz, dar suntem siguri că au fost amuzați și chiar impresionați de isprava rivalilor. Acum nu mai trebuie decât să așteptăm prima provocare ce va fi lansată de Mercedes-Benz, căreia Audi cu siguranță îi va răspunde.

Adaugati comentariu