Dacia Dokker Camper: cea mai compactă autorulotă

Să cumperi un Dokker e simplu. Să-l transformi în autorulotă, însă, cere fantezie pentru designeri și o mână de lucru pricepută. Iată, însă, dovada că se poate: Dacia Dokker Camper!
Dacia Dokker Camper floteauto.ro

Îți place? Poți să ”furi” ideea și s-o aplici aici, pe plaiuri mioritice. Sau poți să devii reprezentant pentru România, nu de alta, dar la cât costă o cazare post-pandemie, sigur vei avea clienți gata să facă trecerea la Dacia Dokker Camper. Tot ce trebuie să faci este să iei legătura cu Yevana Campers, o companie spaniolă cu sediul lângă Madrid, care se ocupă de transformări ale vanurilor în autorulote.

Dacia Dokker Camper floteauto.ro

Dacă în cazul modelelor precum Mercedes-Benz Vito sau VW Caravelle transformarea este simplu de justificat prin spațiul interior mare, pentru Dokker este aproape imposibil să înghesui frigider, chiuvetă, duș și pat într-un volum atât de mic.

Dacia Dokker Camper: nu lipsește nimic!

…aproape, pentru că specialiștii Yevana Camper au reușit performanța și, mai mult, au păstrat patru locuri pentru călători! Pare imposibil, dar clipul video vorbește de la sine: o măsuță rabatabilă pe ușa batabtă din stânga-spate, o chiuvetă integrată în spațiul de bagaje, un frigider și un un aragaz glisante, un duș cu furtun retractabil, câteva spații de depozitare și, cireașa de pe tort, un pat pentru două persoane!

Mai mult, ca să nu rămâi în pană de curent, există și un panou de celule fotovoltaice plasat perfect, pe plafonul mașinii, care asigură încărcarea bateriilor atât în mers, cât și pe perioada campării.

Și nu trebuie s-o cumperi neapărat, ci poți și s-o închiriezi! Nimic mai simplu: îți stabilești o excursie prin Spania la bordul său. Compania închiriază o flotă de campere, cu prețuri de 70-80 euro/zi. Ce-i drept, conversia modelului românesc este prea recentă, iar acesta nu și-a făcut încă apariția în flotă. Dar sunt sigur că va apărea la timp pentru a putea fi închiriată la înlăturarea restricțiilor de călătorie!

 

 

Adaugati comentariu