STS şi-a cumpărat maşini de teren în valoare de 1,6 mil.euro

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a anunţat că licitaţia pentru achiziţia unei flote de maşini de teren, formată din maxim de 50 de utilitare şi 50 de autoturisme a fost câştigată de Renault Commercial Roumanie.DN 7 Bâldana-Titu

Potrivit anunţului de atribuire publicat în SICAP, achiziţia este necesară pentru înlocuirea vehiculelor vechi şi completarea deficitului de maşini.

Contractul a fost împărţit în două loturi, durata acestuia fiind de 12 luni.

Astfel, Lotul I cuprinde minim 20/maxim 50 autoutilitare de teren, cu o valoare totală de 820.300 euro (fără TVA), mai mică decât cea estimat iniţial, de 823.600 euro (fără TVA).

Pe parcursul derulării acordului-cadru se estimează că se vor atribui patru contracte subsecvente, două în anul 2019 şi două în anul 2020.

În criteriul de atribuire, componenta tehnică a avut o pondere de 5%, iar preţul, de 95%.

La rândul său, Lotul II cuprinde minim 20/maxim 50 de autoturisme de teren, cu o valoare totală 768.800 de euro, mai scăzută decât cea estimată iniţial, de 769.400 euro (fără TVA).

Pe parcursul derulării acordului-cadru, STS estimează că se vor atribui tot patru contracte subsecvente, două în anul 2019 şi două în anul 2020.

În criteriul de atribuire, durata perioadei de garanţie a avut o pondere de 5%, iar preţul, de 95%.

Licitaţia pentru flota de maşini de teren a fost organizată la începutul lunii mai.

 

CITEŞTE ŞI:

Încă 650 mil. lei pentru restituirea taxei auto

Volvo Cars şi Uber prezintă prima maşină pregătită pentru deplasare autonomă

Reparaţiile pe Autostrada Soarelui, amânate. Atenţie, deci, la gropi!

 

 

Adaugati comentariu