Încă 650 mil. lei pentru restituirea taxei auto

Pentru restituirea taxei auto, bugetul Ministerului Mediului a fost suplimentat cu 650 de milioane de lei, bani proveniţi din Fondul de rezervă aflat la dispoziţia Guvernului.restituirea taxei auto

Executivul a adoptat, miercuri, hotărârea privind suplimentarea bugetului Ministerului Mediului cu 650 de milioane de lei pentru a se finaliza restituirea taxei auto plătită de contribuabili.

Până acest moment au fost rambursate sume totale în valoare de 3,1 miliarde de lei, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelul Barbu, care a adăugat că fondurile suplimentare acordate Ministerului Mediului acoperă toate solicitările privind restituirea taxei auto.

În urmă cu două săptămâni, Bugetul Ministerului Mediului a mai fost suplimentat cu 700 milioane de lei, dar fondurile au fost insuficiente.

Pe 5 iunie, ANAF anunţa că un număr de 420.000 de contribuabili au primit, în perioada 3 – 5 iunie 2019, suma totală de 700 de milioane de lei reprezentând taxe auto achitată în intervalul 1 ianuarie 2007 – 31 ianuarie 2017.

 

CITEŞTE ŞI:

Volvo Cars şi Uber prezintă prima maşină pregătită pentru deplasare autonomă

Reparaţiile pe Autostrada Soarelui, amânate. Atenţie, deci, la gropi!

Marius Marian, noul CEO al reţelei Ţiriac Auto

 

Adaugati comentariu