Home Piaţa auto Rent a car Spotawheel și carVertical – un parteneriat care oferă transparență totală pe piața mașinilor rulate din România

Spotawheel și carVertical – un parteneriat care oferă transparență totală pe piața mașinilor rulate din România

Spotawheel, cel mai mare dealer de auto rulate din România, și carVertical, platforma de verificare a istoricului auto, anunță un nou parteneriat din ianuarie 2023.

„Parteneriatul Spotawheel – carVertical este născut din dorința comună de a oferi transparență totală într-o piață atât de umbrită de practici îndoielnice: piața mașinilor rulate!

„Unde-s mulți, puterea crește” spunea o veche zicală românească, așa că această asociere este mai presus de uniunea unor valori împărtășite, este o acțiune concretă către obiectivul nostru final: toți românii să conducă mașini verificate, certificate și de calitate!

Având acces la una dintre cele mai mari baze de date despre istoricul autovehiculelor, carVertical îți aduce siguranța că vehiculul pe care vrei să îl cumperi are un istoric curat, iar Spotawheel, prin raportul de verificare tehnică în peste 200 de puncte și garantia de până la 5 ani, îți oferă toată încrederea că mașina nu are numai un istoric bun, ci și un viitor bun!

Pentru că meriți o mașină mai bună!” – Alex Garciu, Sales Manager Spotawheel România

Încă de la lansarea Spotawheel în România, clienții au avut acces la istoricul mașinilor, însă prin acest parteneriat vor avea acces la și mai multe date despre mașina pe care vor să o achiziționeze și, astfel, siguranța că kilometrajul mașinii este unul real și nu manipulat și că nu există daune sau accidente grave ascunse.

Românii au nevoie de dealeri de autovehicule rulate care să le ofere încredere și transparență

Potrivit celor mai noi statistici ale companiei de date IT carVertical, 19,6% dintre mașinile second-hand din România pot avea fraudă de kilometraj, iar 57,03% dintre vehiculele second-hand au suferit un accident.

Misiunea Spotawheel de a schimba piața de mașini rulate din România este demonstrată prin pachetul de servicii oferite clienților săi:

La cumpărarea unei mașini, cu plată integrală sau finanțare prin unul dintre partenerii financiari:

 • Garanție de până la 5 ani
 • Raport de inspecție cu peste 200 de puncte
 • Revizii gratuite (ulei și filtre) timp de 5 ani
 • Politică de retur de 14 zile
 • Livrare la orice adresă

Închirierea unei mașini prin Spotawheel GO, cel mai flexibil leasing operațional pentru mașini rulate:

 • Posibilitate de avans 0
 • Posibilitate de anulare oricând
 • Plată lunară fixă care acoperă toate costurile operaționale
 • Asistență rutieră 24/7
 • Înlocuirea mașinii
 • Posibilitate de a cumpăra mașina în orice moment

„De ani de zile, dealerii de mașini rulate frauduloase din România fac tot ce le stă în putință pentru a obține un profit rapid, răspândind neîncrederea în piață și păcălind cumpărătorii. Un vehicul este o achiziție costisitoare, iar oamenii merită să-i cunoască istoricul. Din păcate, pe o piață în care sunt importate atât de multe mașini din Europa de Vest și nu numai, acest lucru este destul de dificil.

La carVertical, muncim din greu pentru a face piața de mașini second hand mai transparentă și ajutăm să-i scoată pe cei nesinceri din activitate. De aceea, suntem bucuroși să colaborăm cu companii care reprezintă modul în care ar trebui să funcționeze o afacere auto transparentă – cum ar fi Spotawheel. Multe mașini din România au fraudă de kilometraj și daune trecute. Împreună cu Spotawheel, putem construi încredere și ne putem asigura că cumpărătorii primesc vehiculele pentru care plătesc, fără a fi înșelați.” spune Rokas MedonisCEO-ul carVertical.

Despre Spotawheel:

Cu peste 800 de mașini în stoc, Spotawheel este cel mai mare dealer de mașini rulate din România!

Spotawheel este o platformă tehnologizată end-to-end pentru cumpărarea de mașini second-hand și una dintre primele 1000 de companii din Europa ca ritm de creștere, conform Financial Times.

Spotawheel revoluționează piața de automobile rulate prin îmbunătățirea siguranței, a gradului de satisfacție al clienților și a experienței clientului.

Fondată în 2016, Spotawheel s-a afirmat ca o companie inovatoare în domeniul mașinilor second-hand, cu peste 400 de angajați și operațiuni în Grecia, Polonia, Germania și România și planuri de extindere în continuare în Europa.

De la debut, Spotawheel a ajutat mii de șoferi să găsească o mașină de încredere, oferindu-le transparență deplină și cea mai bună experiență. Descoperiți mai multe pe www.spotawheel.ro.

Pentru noutăți despre Spotawheel, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/spotawheel.romania

Instagram: https://www.instagram.com/spotawheel.romania/?hl=en

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCOaEL7aCMxQxRxFP7ImFfXg

Despre carVertical

carVertical este o companie de raportare a istoricului vehiculelor. Aceasta generează rapoarte folosind date din sute de registre și baze de date naționale și private din întreaga lume pentru a oferi clienților informații detaliate despre orice vehicul pe care intenționează să-l cumpere. carVertical operează în 26 de țări, inclusiv cea mai mare parte a Europei, precum și în SUA, Mexic și Australia.

Misiunea carVertical este nu numai de a ajuta cumpărătorii să aleagă o mașină sau o motocicletă în stare bună, ci și de a îmbunătăți cultura pieței de vehicule second hand. Nu este un secret pentru nimeni că multe vehicule au defecte ascunse, vânzătorii nesinceri exploatând încrederea clienților pentru a realiza vânzări. Scopul carVertical este de a aduce mai multă transparență pe piață și de a proteja cumpărătorii de vehicule second hand.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

car sharing
Car sharingRent a car

Vrei să faci car sharing? Află cum trebuie să te pregătești pentru a câștiga bani

Serviciile de car sharing și-au făcut loc și pe piața din România,...

închirieri de mașini
Rent a car

Mai mult de jumătate dintre site-urile brokerilor de închirieri de mașini încalcă legislația UE

Comisia Europeană și autoritățile naționale de protecție a consumatorilor au publicat rezultatele...

Închirieri mașini
Rent a car

Închirieri mașini în București: un serviciu la îndemâna oricui

În contextul în care toată lumea dorește să fie independentă și să...

închirierea
Rent a car

Islanda, cea mai scumpă țară pentru închirierea unei mașini, iar Thailanda, cea mai ieftină

Islanda este cea mai scumpă țară pentru închirierea unei mașini, cu un...