Specialistul anvelopelor on-off pentru mașini grele

Este cunoscut faptul că unul dintre cei mai buni producători de anvelope pentru șosea și off-road este Bridgestone, unul dintre termenii care denotă anvelopele all-terrain fiind BFG, așa cum Xerox a devenit sinonim pentru copiatoare. Producătorul de anvelope Bridgestone și-a crescut gama oferind anvelope on și off-road atât pentru autoturisme cât și pentru vehicule utilitare, inclusiv de mare tonaj. Pentru acestea din urmă a lansat de curând noua gama M, cu performanțe atât pe șosea cât și în afara acesteia. Din gamă fac parte pneurile M-Steer (pentru direcție), M-Drive (pentru puntea motoare) și M-Trailer pentru remorcă. Una dintre marile provocări la care constructorul a trebuit să facă față a fost legat de anduranța cauciucurilor. Dl. Harald Van Ooteghem, Senior Manager Truck & Bus Tyres Category Management Bridgestone a delarat: “Suntem extrem de mândri de noua gamă On / Off de la Bridgestone. Cu randamentul kilometric excelent și cu durabilitatea sporită, aceste anvelope nu livrează doar performanța de care aveți nevoie în cel mai important moment. Ele oferă această performanță pentru mult mai mult timp!”.

Bridgestone M drive 1

Noile anvelope On / Off pentru camioane vor fi disponibile începând cu luna aprilie 2016, cu dimensiunile 315 / 80R22,5 pentru axele de direcție, 315/80R22,5 pentru punțile motoare și 385/65R22,5 pentru remorcă, acoperind cele mai întâlnite dimensiuni de anvelope. Cele de 295/80R22,5 pentru direcție și tracțiune vor fi adăugate pe parcursul acestui an.

Incluzând cele mai avansate tehnologii On / Off, dezvoltate și testate de Bridgestone, anvelopele M-Steer 001, M-DRIVE 001 și M-TRAILER 001 sunt construite pentru a rezista pe distanțe mari, unii operatori raportând deja un kilometraj crescut cu 20% față de gama anterioară Bridgestone. Această inginerie avansată conduce de asemenea la durabilitate în condiții extreme, ceea ce înseamnă reducerea timpului de oprire, ajutând operatorii să micșoreze costurile zilnice și să devină mult mai competitivi, oferind continuitate activității lor.

Bridgestone își propune de asemenea să îmbunătățească siguranța șoferului. De aceea, noua gamă On / Off beneficiază de marcajele M + S și simbolul alpin, fiind astfel concepute pentru condiții de iarnă normală și severă, asigurând o bună performanță în conducere.

Bridgestone M Trailer 1

Nole anvelope din gama On/Off de la Bridgestone sunt contruite cu un design al carcasei ce le transformă în perechea ideală a gamei premium de reșapate On/Off Bandag, extinzând astfel performanța și scăzând costul total per km al anvelopelor pentru operatori.

Adaugati comentariu