Sorin Costea este noul director comercial al Arval România

Cu o experiență în vânzări de peste 14 ani, Sorin Costea a preluat funcția de director comercial Arval România. În ultimii 8 ani, acesta a ocupat mai multe poziții în cadrul echipei comerciale a companiei.Arval România

Potrivit Arval România, noul director comercial a jucat un rol crucial în dezvoltarea portofoliului companiei, experiența sa acoperind o gamă largă de activități din sfera leasingului operațional. În ultimii ani a coordonat echipa de Business Manageri, cu rezultate extraordinare la nivelul pieței din România.

Numirea sa în calitate de director comercial a intrat în vigoare pe 22 martie 2021.

“Ultimii 8 ani au reprezentat cea mai frumoasă și fructuoasă perioadă a carierei mele. Acest lucru se datorează, în mare parte, atât colectivului, cât și a felului în care Arval crează și susține un mediu propice pentru dezvoltarea personală. Avem o strategie nouă – Arval Beyond și un plan de implementare pregătit până la ultimul detaliu. În acest context, tranziția către noua poziție aduce, de la sine, un set nou de provocări, dar și certitudinea că le vom depăși, cu ușurință, împreună”, a declarat Sorin Costea la începerea mandatului.

“Mă bucură enorm pasul realizat de Sorin și consider această mutare ca fiind una logică și aliniată culturii noastre interne. Într-o mare măsură, Arval România a ajuns în poziția actuală și datorită eforturilor imense pe care atât Sorin, cât și echipa sa le-au depus de-alungul timpului. Mai mult ca oricând, avem nevoie de leaderi care să mențină compania în prima linie, aliniată trendurilor globale și care să permită o dezvoltare optimă în jurul noilor concepte de mobilitate, digitalizare și impact redus asupra mediului. De aceea, sunt absolut convinsă că Sorin va avea un rol crucial în continuarea eforturilor noastre de livrare a celor mai bune produse și servicii”, a declarat Roxana Lupescu, General Manager Arval Romania.

Fondată în 1989 și deținută în totalitate de BNP Paribas, compania Arval este specializată în leasing operațional full service pentru vehicule. Arval le oferă clienților săi – corporații mari internaționale și IMM-uri – soluții personalizate ce optimizează mobilitatea pentru angajații acestora și externalizează riscurile asociate cu administrarea unei flote.

Consultanță specializată și servicii de calitate, ambele aflate la baza promisiunii Arval față de clienții săi, sunt livrate în fiecare dintre cele 30 de țări în care activează compania, de către cei peste 7.200 angajați. Peste 1,4 milioane de vehicule închiriate în regim de leasing operațional reprezintă flota Arval la nivel mondial (decembrie 2020).

Arval este unul dintre membrii fondatori ai Element-Arval Global Alliance, cea mai longevivă alianță strategică în industria administrării flotelor, fiind și lider global cu 3 milioane de vehicule în 50 de țări. În cadrul BNP Paribas, Arval aparține de divizia de Retail Banking.

BNP Paribas este una dintre băncile de top din Europa, având o rețea internațională. Este prezentă în 71 de țări, cu mai mult de 199.000 de angajați, inclusiv 151.000 în Europa.

 

CITEȘTE ȘI:

Avertisment ASF: Atenție la ofertele care au comision zero!

Reducerile de preț vor fi însoțite de cel mai scăzut preţ din ultimele 30 de zile. Proiect ANPC

Pandemia Covid-19 ar putea pune capăt turismului şi călătoriilor globalizate

 

 

Adaugati comentariu