Şofer înregistrat cu o viteză de 210 km/h pe Autostrada A1. Ce amendă a primit

Un şofer din București, în vârstă de 37 de ani, a fost înregistrat circulând cu o viteză de 210 km/h pe autostrada A1, în judeţul Sibiu, în timpul unei acţiuni de control a poliţiştilor rutieri, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.viteză

Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.305 lei, precum şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile, dovada eliberată fiind fără drept de circulaţie.

Conform IPJ Sibiu, poliţiştii au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii încălcării regimului legal de viteză pe autostrada A1, cu radare în sistem cascadă.

Poliţiştii rutieri au controlat 125 de autovehicule şi au aplicat 120 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 48.000 de lei. Cele mai multe sancţiuni, 86, au fost aplicate şoferilor care au încălcat regimul de viteză.

De asemenea, 19 permise de conducere au fost reţinute, dintre care 12 pentru depăşirea limitei de viteză admise, 5 pentru conducere sub influenţa alcoolului, unul pentru conducere pe sens opus şi unul pentru alte abateri.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Se schimbă modul de calcul al taxelor de drum. Pentru autoturisme, rovinieta se va scumpi din 2026

Măsuri pentru facilitarea accesului în PTF Racovăț, între România și Ucraina

 

 

 

 

Adaugati comentariu