Advertisement

falcon parrot - floteauto 1
Home Administrare flote Gadgets și High-Tech Sisteme hands-free complete dedicate pentru apeluri și muzică în mașină

Sisteme hands-free complete dedicate pentru apeluri și muzică în mașină

Niciun drum cu maşina nu poate fi pe deplin plăcut fără convorbiri la telefon şi muzică. Pentru şoferii care preferă să se bucure de toate acestea în siguranță, păstrându-şi mâinile pe volan, Falcon Electronics recomandă car kit-urile Parrot MKi.

falcon parrot - floteauto 1Într-o lume a comunicării, distragerea atenţiei în trafic a devenit o realitate de neignorat, iar sistemele car kit sunt deja o necesitate, mai ales pentru cei care își petrec o foarte mare parte din timp în spatele volanului și au nevoie de un grad mai ridicat de atenție distributivă.

Falcon Electronics recomandă gama de car kit-uri Parrot MKi, prin care se pot efectua apeluri în doar câteva secunde din interiorul mașinii, fără a mai fi nevoie atingerea telefonului, o dată ce s-a conectat prin Bluetooth.

falcon parrot - floteauto 3Apelurile sunt transmise direct prin boxele autovehiculului pentru un confort perfect. Mai mult, se pot conecta și folosi simultan două telefoane mobile. Utilizarea acestora este facilă și intuitivă, prin intermediul meniului accesibil vocal.

Tot în boxele mașinii se poate asculta muzica preferată, doar conectând telefonul iOS, Android sau compatibil Bluetooth Stereo (A2DP) sau orice  player USB prin cablul inclus. În plus, sunetul stereo este puternic și profund, prin funcția Virtual SuperBass.

Calitatea audio incontestabilă, indiferent de zgomotul din fundal, este asigurată și de un microfon extern, dublu, dar și de software-ul de procesare digitală a semnalului, de ultimă generație (DSP-3).

falcon parrot - floteauto 2Pentru a păstra mereu ochii la drum, se pot accesa toate caracteristicile oferite de gama Parrot Mki direct de pe bord sau de pe volan, prin telecomanda wireless inclusă.

Gama de produse Parrot Mki constă din trei produse: cel entry-level MKi9000, cel mediu MKi9100 (care plusează cu ecran OLED) și cel de top MKi9200 (dispune de display color HD de 2,4” și de un cititor de card SD compatibil SDHC).

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Angel Eyes
Gadgets și High-Tech

Angel Eyes vs. faruri standard pe BMW E46: Avantaje și dezavantaje

BMW E46, un model apreciat atât de entuziaștii auto, cât și de...

Inteligența Artificială
Gadgets și High-Tech

Cum va transforma Inteligența Artificială industria auto

Inteligența Artificială (AI) schimbă lumea. Aceasta include și industria auto, potrivit consultanților...

cazinou
Gadgets și High-Tech

Șansele de la cazinou vs șansele de la pariurile sportive

Șansele de la cazinou vs șansele de la pariurile sportive. În labirintul...

Continental
Gadgets și High-Tech

Inovație mondială de la Continental. Gardianul infailibil

Împreună cu partenerul său trinamiX, Continental prezintă o inovație mondială: ecranul de...