Home Administrare flote Service Service-ul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Calitate la preţuri corecte

Service-ul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Calitate la preţuri corecte

Zi de zi vă confruntaţi cu noi provocări şi daţi tot ce se poate în rezolvarea acestora. Noi vă luăm povara de pe umeri în tot ceea ce priveşte service-ul flotei dumneavoastră: oferta noastră de service pentru clienţii de flotă vă aşteaptă.

Ştim exact de ce aveţi nevoie. Nici dumneavoastră, nici noi nu acceptăm să stăm pe loc. De aceea, noi vă menţinem în permanentă mobilitate prin ofertele noastre de service individualizate. Astfel încât să vă puteţi concentra asupra a ceea ce este cel mai important şi asupra a ceea ce vă ajută să avansaţi cu adevărat: să daţi totul şi să vă focusaţi asupra succesului.

Oferta noastră de service pentru clienţii de flotă include toate serviciile, pentru toate aspectele flotei. De la program de lucru extins, la furnizarea rapidă de Piese Originale Volkswagen. Totul dintr-o singură sursă: la orice partener de service Volkswagen.

v-2Convingerea noastră: calitatea maximă a service-ului trebuie să fie standard. Calitatea maximă a service-ului nu depinde doar de dotările de calitate înaltă, ci foarte mult şi de calităţile echipei. Membrii echipei noastre reprezintă piatra de temelie pentru calitate şi fiabilitate. De aceea, ei sunt calificaţi ca experţi în Autovehicule Comerciale Volkswagen, în baza unor programe de calificare standardizate la nivel mondial. Fiecare membru participă în mod regulat la programele de training şi calificare, pe măsură ce ne îmbunătăţim şi ne dezvoltăm constant. Astfel vă putem asigura că echipa noastră îşi menţine mereu nivelul de cunoştinţe la nivelul progresului tehnic actual.

Vă menţinem mobilitatea

Mulţumită experienţei noastre îndelungate cu clienţii de flotă. De aceea, menţinerea mobilităţii dumneavoastră este ceea ce ne motivează pe noi.

Procesul exclusiv pentru clienţii de flotă – Furnizarea de Piese Originale (Genuine Parts Supply) – susţine procesul nostru logistic general. 410.000 de Piese Originale Volkswagen vă stau la dispoziţie în mod constant.
Nu permiteţi niciun compromis în ceea ce priveşte mobilitatea dumneavoastră şi profitaţi de sistemul nostru excelent de furnizare de piese. Adiţional faţă de procesul nostru logistic excelent de furnizare de piese, le oferim clienţilor noştri de flotă un proces unic de furnizare de piese: Servicii pentru Piese Originale Volkswagen Autovehicule Comerciale (Genuine Parts Supply), pe scurt: GPS.

Dacă o piesă necesară menţinerii funcţionării autovehiculului nu se află în stoc la locaţia în cauză, verificăm disponibilitatea acestei piese în reţeaua internaţională de service. Indiferent de locul în care se află piesa, o livrăm cât mai rapid posibil. Astfel vă putem asigura că Piesele Originale Volkswagen sunt mereu disponibile la timpul potrivit şi la locul potrivit. Astfel eliminăm timpii de aşteptare mari şi reducem la minimum perioada în care autovehiculul dumneavoastră se găseşte în service. Aceste servicii unice acoperă 170 de ţări şi sunt destinate exclusiv clienţilor de flotă. Exclusivitatea este inclusă în service-ul nostru.
În timp ce noi lucrăm cu atenţie pe fundal, dumneavoastră veţi putea beneficia de calitatea ridicată obişnuită a service-ului din locaţia în care vă aflaţi. Deoarece noi vă oferim tot ceea ce vă este necesar pentru maşinile dumneavoastră marca Volkswagen Autovehicule Comerciale, de la servicii de preluare a autovehiculelor, la finanţarea accesoriilor.

Profitaţi de servicii complete dintr-o singură sursă: servicii profesioniste pentru clienţi profesionişti.
Totodată nu pierdem din vedere ceea ce este esenţial – dumneavoastră şi clienţii dumneavoastră. Deoarece ei au nevoie de asistenţa dumneavoastră, noi ne orientăm în funcţie de planurile pe care le aveţi, stabilind programări corespunzătoare. Chiar şi programul nostru de lucru este adaptat la nevoile dumneavoastră. Noi ştim că maşina pe care o deţinenţi marca Volkswagen Autovehicule Comerciale este un membru esenţial al echipei dumneavoastră. Astfel, puteţi să faceţi uz de serviciile partenerului de service şi după încheierea programului obişnuit de lucru. Desigur, toate termenele de execuţie sunt respectate, astfel încât vă puteţi baza pe noi. Chiar şi în ceea ce priveşte planurile dumneavoastră financiare.

Pentru a menţine o perspectivă clară asupra situaţiei financiare, am conceput pachete de service pentru dumneavoastră, care sunt la fel de unice ca nevoile pe care le aveţi. Astfel asigurăm transparenţa costurilor şi o planificare clară, pe toată linia.

În ceea ce priveşte furnizarea pe termen lung a pieselor, nu trebuie să vă faceţi nicio grijă. Gama de Piese Originale Volkswagen vă oferă soluţia potrivită pentru orice cerinţă. Gama de Piese Originale Volkswagen este completată de Pachetele Volkswagen Economy. Această soluţie, având la bază valoarea actuală, este destinată tuturor reparaţiilor de uzură pentru autovehiculele mai vechi de 5 ani.

Avantajele dumneavoastră:

 • experţi de service cu calificare superioară şi experienţă enormă;
 • servicii complete dintr-o singură sursă;
 • pachete de service individualizate şi cu costuri transparente;
 • prioritate absolută pentru programări ferme;
 • mobilitate maximă şi customer service flexibil;
 • cel mai înalt nivel de calitate în întreaga lume;
 • reparaţii rapide mulţumită logisticii exclusive;
 • program de lucru extins pentru clienţii de flotă;
 • furnizare de piese garantată pe termen lung;
 • gamă largă de produse, pentru toate cerinţele;
 • apropiere de client, datorită reţelei mari de service-uri;
 • proces exclusiv de furnizare pentru piesele auto;
 • proces de reparaţie structurat optim pentru piesele vechi;
 • procese inteligente de eliminare a deşeurilor şi reciclare.

 

(Articol publicat în revista AutoExpert Flote, luna noiembrie 2013)

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Dacia
Service

Vehicul de înlocuire. Mobilitate 100% cu Dacia

Începând din luna iunie 2023, clienții Dacia ale căror vehicule sunt afectate...

reparații auto
AsigurăriService

9 din 10 români vor publicarea unor prețuri de referință pe piața de reparații auto

9 din 10 români (93%) consideră că ar fi benefică publicarea anuală,...

Service

Calea către service-uri auto incluzive

Un studiu recent al celor de la Castrol identifică cinci pași cheie...

RAR
Service

RAR: Conflictele dintre clienți și service-urile auto, la masa negocierilor

Registrul Auto Român (RAR) a implementat o soluție rapidă de rezolvare a...