Se închide traficul pe două bretele ale nodului rutier Chețani, situat pe Autostrada Transilvania

Marți, 4 aprilie 2023, se va închide traficul rutier pe bretelele 5 și 7 (direcția de deplasare spre Târgu Mureș) ale nodului rutier Chețani, timp de trei zile, în intervalul orar 8:00-18:00, a anunțat Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.Chețani

Măsură a fost adoptată în contextul executării lucrărilor de montare a grinzilor la pasajul situat pe Autostrada A3 Transilvania, în zona km. 21+890, care supratraversează breteaua 1.

Potrivit CNAIR, conducătorii auto care se deplasează pe direcția Turda -Târgu Mureș , respectiv Luduș – Târgu Mureș vor utiliza DN 15 pentru a ajunge la destinație.

Nodul rutier de la Chețani face parte din lotul Chețani – Câmpia Turzii, antreprenor fiind Asocierea Strabag-Geiger Transilvania.

CNAIR a încheiat contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor (rest de executat) pe lotul Chețani (Mureș) – Câmpia Turzii (județul Cluj) în toamna anului trecut, Asocierea Strabag-Geiger Transilvania având la dispoziție 21 de luni, adică trei luni pentru proiectare și 18 luni pentru execuție.

Contractul inițial a fost încheiat cu Straco, dar a fost reziliat, progresul fizic fiind în acel moment de 38%

Odată finalizat și Lotul Chețani – Câmpia Turzii, șoferii pot circula neîntrerupt pe Autostrada A3 de la Tg, Mureș la Cluj, pe o distanță de aproximativ 200 de km.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Fabrica Toyota din Sankt Petersburg a fost preluată de o instituție de stat din Rusia

Huawei Technologies extinde colaborările în industria auto pentru a produce maşini electrice

 

 

Adaugati comentariu