SDEE Transilvania Sud își reînnoiește o flotă de 131 vehicule prin leasing operațional

Societatea de Distribuție a Energiei Electrice (SDEE) Transilvania Sud a lansat licitația pentru reînnoirea unei flote de maximum 131 de autoturisme prin leasing operațional, valoarea totală a contractului fiind 2,5 milioane de lei.
leasingul operațional

Societatea de Distribuție a Energiei Electrice (SDEE) Transilvania Sud intenționează să-și reînnoiască o flotă de maximum 131 de autoturisme prin leasing operațional, valoarea totală a contractului fiind 2,5 milioane de lei.

Potrivit anunțului de participare la licitație publicat în SICAP, noile vehicule vor fi distribuite sucursalelor situate Brașov, Alba, Sfântu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Târgu Mureș și Sibiu.

Contractul, ce va fi încheiat pe o perioadă de 12 luni, este împărțit în trei loturi:

Lotul 1 – autoturisme M1 cu habitaclu marit cu habitaclu marit; cantitate minimă 15 unități și cantitate maximă 75 de unități; valoarea contractului este de 1,35 milioane de lei

Lotul 2 – autoturisme M1 de teren 4×4 (SUV); cantitate minimă 8 unități și cantitate maximă 50 de unități; valoarea contractului este de 1,02 milioane de lei

Lotul 3 – autoturisme M1 berlină clasa compactă; cantitate minimă 1 unitate și cantitate maximă 6 unități; valoarea contractului este de 151.200 de lei

Criteriul de atribuire al contractului este prețul cel mai scăzut.

Pentru a putea participa la licitație, ofertanții trebuie să demonstreze că au livrat produse similare în valoare minima de 270.000 lei pentru lotul 1, de 163.200 de lei pentru lotul 2 și de 25.200 de lei pentru lotul 3, la nivelul unuia sau mai multor contracte.

Potrivit SDEE Transilvania Sud, valoarea garantiei de participare este de 2.700 de lei pentru lotul 1, de 1.600 de lei pentru lotul 2 și de 250 de lei pentru lotul 3.

Garanția bună execuție a fost stabilită într-un cuantum de 10% din valoarea contractului fără TVA.

Termenul limită limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 5 ianuarie 2021.

În cazul în care se constată că ofertele clasate pe primul loc au prețuri egale, în vederea departajării ofertelor, SDEE Transilvania Sud va solicita acestora reofertarea, prin prezentarea unei noi propuneri financiare. Aceasta va fi depusă numai în urma solicitării entității contractante.

 

CITEȘTE ȘI:

ASF a sancţionat 8 companii de brokeraj în asigurări

Bosch deschide propriul centru medical la Blaj, cu servicii gratuite pentru angajați

Roland Berger: Pandemia a încetinit dezvoltarea infrastructurii de staţii de încărcare

 

Adaugati comentariu