Advertisement

Schaeffler România
Home Piaţa auto Industrie auto Schaeffler România oferă trei programe de master orientate spre practică

Schaeffler România oferă trei programe de master orientate spre practică

Schaeffler România promovează educația și perfecționarea continuă, oferind și în acest an absolvenților de licență oportunitatea de a se înscrie la Universitatea Transilvania, la unul dintre cele trei programe de masterat orientate spre domeniul tehnic, dezvoltate în parteneriat.

Toate cele trei programe de masterat, desfășurate în strânsă colaborare cu Universitatea Transilvania din Brașov sunt adresate absolvenților de facultăți tehnice și le oferă oportunitatea de a învăța lucruri noi, cu accent pe aplicabilitatea cunoștințelor.

Metode practice integrate în ingineria sistemelor de propulsie

Cel mai nou dintre programele Schaeffler România, „Metode practice integrate în ingineria sistemelor de propulsie” demarat în 2018, în parteneriat cu Facultatea de Inginerie Mecanică este un program unic în cadrul Universității Transilvania, datorită dublei specializări, atât în producție, cât și în cercetare-dezvoltare.

Acesta oferă tinerilor șansa de a alege ulterior ocupații precum: inginer tehnolog, inginer pregătirea fabricației, inginer planificarea producției, management în producție, inginer proiectant, inginer calcul tehnic (simulare FEA, CFD, multibody), sau inginer testare.

Printre celelalte avantaje oferite se numără și faptul că absolvenții care aleg acest program au posibilitatea de a îmbina pasiunea pentru autovehicule rutiere cu ingineria tehnologică, astfel încât în urma absolvirii au de două ori mai multe oportunități de angajare. Un mare atu este și practica asigurată gratuit în cadrul companiei, pe parcursul celor doi ani de studiu. Pe lângă aceste aspecte, Schaeffler România le oferă absolvenților mentorat, precum și cursuri susținute de top management-ul Schaeffler Germania. În plus, pentru doritori, există și varianta de a continua studiile cu un doctorat în aria de cercetare-dezvoltare în Schaeffler. Nu în ultimul rând, Schaeffler acoperă 10 taxe de școlarizare, în plus față de cele 14 locuri la buget.

Ingineria proceselor de fabricație avansate

Programul de masterat al Schaeffler România „Ingineria proceselor de fabricație avansate” a fost lansat în 2015, în colaborare cu Facultatea de Inginerie Tehnologică și Management Industrial, program cu predare în limba română ce le permite absolvenților să acceseze ulterior posturi precum: inginer mecanic, inginer tehnolog, inginer pregătirea fabricației, inginer planificarea producției, manager îmbunătățire procese sau chiar manager responsabil de produs. Există posibilitatea de a alege una dintre cele două ramuri și anume: tehnologii de fabricație a produselor din materiale metalice, sau tehnologii de fabricație a produselor din materiale plastice.

 

Citiți articolul integral pe www.autoexpertindustry.ro

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ȘI:

Elon Musk a urcat pe locul 7 în Topul celor mai bogați oameni din lume

Din 15 iulie, Grecia cere un test molecular negativ pentru COVID-19. Pentru cine este obligatoriu

Lituania interzice, de luni, accesul românilor pe teritoriul său

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Continental
Industrie auto

Continental investește în testarea compatibilității electromagnetice a produselor din interiorul vehiculelor

Continental, companie tehnologică, investește, în România, în testarea compatibilității electromagnetice a produselor...

BYD
Industrie auto

BYD va produce anual 150.000 de vehicule electrice în Turcia

Producătorul chinez BYD a anunțat oficial construirea unei noi fabrici de vehicule...

byd
Industrie auto

BYD va construi în Turcia o fabrică pentru vehicule electrice de 1 miliard de dolari

BYD se pregătește să încheie un acord cu Turcia pentru construirea unei...

Continental
Industrie auto

Continental împlinește anul acesta 20 de ani de activitate în Sibiu

Continental sărbătorește anul acesta cea de-a 20-a aniversare la Sibiu. De la...