Schaeffler România oferă trei programe de master orientate spre practică

Schaeffler România promovează educația și perfecționarea continuă, oferind și în acest an absolvenților de licență oportunitatea de a se înscrie la Universitatea Transilvania, la unul dintre cele trei programe de masterat orientate spre domeniul tehnic, dezvoltate în parteneriat.
Schaeffler România

Toate cele trei programe de masterat, desfășurate în strânsă colaborare cu Universitatea Transilvania din Brașov sunt adresate absolvenților de facultăți tehnice și le oferă oportunitatea de a învăța lucruri noi, cu accent pe aplicabilitatea cunoștințelor.

Metode practice integrate în ingineria sistemelor de propulsie

Cel mai nou dintre programele Schaeffler România, „Metode practice integrate în ingineria sistemelor de propulsie” demarat în 2018, în parteneriat cu Facultatea de Inginerie Mecanică este un program unic în cadrul Universității Transilvania, datorită dublei specializări, atât în producție, cât și în cercetare-dezvoltare.

Acesta oferă tinerilor șansa de a alege ulterior ocupații precum: inginer tehnolog, inginer pregătirea fabricației, inginer planificarea producției, management în producție, inginer proiectant, inginer calcul tehnic (simulare FEA, CFD, multibody), sau inginer testare.

Printre celelalte avantaje oferite se numără și faptul că absolvenții care aleg acest program au posibilitatea de a îmbina pasiunea pentru autovehicule rutiere cu ingineria tehnologică, astfel încât în urma absolvirii au de două ori mai multe oportunități de angajare. Un mare atu este și practica asigurată gratuit în cadrul companiei, pe parcursul celor doi ani de studiu. Pe lângă aceste aspecte, Schaeffler România le oferă absolvenților mentorat, precum și cursuri susținute de top management-ul Schaeffler Germania. În plus, pentru doritori, există și varianta de a continua studiile cu un doctorat în aria de cercetare-dezvoltare în Schaeffler. Nu în ultimul rând, Schaeffler acoperă 10 taxe de școlarizare, în plus față de cele 14 locuri la buget.

Ingineria proceselor de fabricație avansate

Programul de masterat al Schaeffler România „Ingineria proceselor de fabricație avansate” a fost lansat în 2015, în colaborare cu Facultatea de Inginerie Tehnologică și Management Industrial, program cu predare în limba română ce le permite absolvenților să acceseze ulterior posturi precum: inginer mecanic, inginer tehnolog, inginer pregătirea fabricației, inginer planificarea producției, manager îmbunătățire procese sau chiar manager responsabil de produs. Există posibilitatea de a alege una dintre cele două ramuri și anume: tehnologii de fabricație a produselor din materiale metalice, sau tehnologii de fabricație a produselor din materiale plastice.

 

Citiți articolul integral pe www.autoexpertindustry.ro

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ȘI:

Elon Musk a urcat pe locul 7 în Topul celor mai bogați oameni din lume

Din 15 iulie, Grecia cere un test molecular negativ pentru COVID-19. Pentru cine este obligatoriu

Lituania interzice, de luni, accesul românilor pe teritoriul său

 

Adaugati comentariu