Schaeffler deschide un nou Centru de Testare în Braşov

Schaeffler România face un nou pas în dezvoltarea activităţilor de Research & Development (R&D), prin inaugurarea Centrului de Testare, finalizat în mai puţin de un an.
Schaeffler

Decizia alegerii locaţiei Centrului de Testare la Braşov s-a bazat pe rezultatele demonstrate şi know-how-ul dovedit de-a lungul celor 15 ani de activitate, atât în R&D, cât şi în producţie, Schaeffler România fiind una dintre cele mai mari locaţii dintre cele 170 de locaţii ale Grupului german din întreaga lume.

De-a lungul activităţii, echipa departamentului de R&D din Schaeffler România a demonstrat că deţine competenţele şi motivaţia necesară pentru a dezvolta şi consolida activităţile de cercetare-dezvoltare, derulate până acum sub umbrela Engineering Center.

Centrul de Testare va fi a doua clădire dedicată acestei activităţi în campusul românesc, alături de Centrul de Inginerie inaugurat în 2012. Din acest an, noul Centru de Testare de la Braşov oferă cadrul ideal, cu cele mai performate condiţii, pentru activitatea de testare şi un mediu de lucru adaptat pentru inginerii şi tehnicienii care îşi vor desfăşura activitatea aici. Prin acesta se consolidează în mod substanţial amprenta globală a activităţilor de dezvoltare pentru Grupul Schaeffler.

Uwe Wagner, CTO al Grupului Schaeffler este convins că noul Centru de Testare va sprijini compania în extinderea rolului său de partener tehnologic strategic în sectoarele auto şi industriale: „Prin activităţile
noastre de cercetare şi dezvoltare, ne consolidăm, în această perioadă de transformare, în mod direcţionat portofoliul nostru de produse şi competenţa noastră de a înţelege noua mobilitate, de a privi înainte şi de a oferi soluţii adecvate”.

 

Citiţi articolul integral pe www.autoexpertindustry.ro

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

KMG Rompetrol Development investeşte 8,3 mil. dolari în benzinăriile din România

Supraacciza la carburanţi, eliminată de Comisia de Buget-Finanţe

Automobilele electrice, afectate de producția de litiu

 

Adaugati comentariu