Scania va lansa noua gamă de camioane

Pe 23 august, Scania își va prezenta noua linie de camioane grele, destinată pieței europene. Această nouă gamă reprezintă cea mai mare investiție într-o linie de produse, din istoria producătorului. Ea coincide cu aniversarea a 125 de ani de existență.
Camioane Scania

Noua gamă de camioane va fi introdusă pe piață în mai multe etape, în funcție de ramura căreia i se adresează. De aceea, comercializarea va fi făcută în paralel cu actuala generație de camioane. Primele variante disponibile pe piață vor fi capetele tractoare destinate transporturilor lungi.

Camioane Scania

Oferta Scania include camioane personalizate pentru fiecare tip de afacere, care scad costurile de utilizare, crescând, în același timp, perioada de utilizare a vehiculului.

”Ne aflăm în ultima fază a pregătirii, atât pentru începerea vânzărilor, cât și pentru perfecționarea rețelei de service, și am intrat în linie dreaptă cu pregătirea liniilor de producție. În acest moment, nu putem oferi mai multe informații despre tehnologiile înglobate în noua serie. Însă sunt convins că despre produsele pe care Scania le va lansa pe 23 august, se va vorbi mult, atât în industria de transporturi, cât și în afara ei”, spune Christian Levin, vice-președinte executiv la Scania.

Scopul urmărit de Scania este acela de a deveni lider în transportul sustenabil, ramură în care parteneriatele și digitalizarea joacă roluri tot mai importante. Deci, să reținem: sustenabilitate este cuvântul de ordine, care descrie noua gamă de camioane Scania. Să reținem și data de 23 august, când va vom prezenta detalii concrete despre tot ceea ce aduce nou gama de camioane Scania!

Adaugati comentariu