Advertisement

Sania lui Mos Craciun Lexus floteauto
Home Transporturi Sania lui Moș Crăciun: pe care i-o recomanzi?

Sania lui Moș Crăciun: pe care i-o recomanzi?

Au mai rămas doar două zile până la apariția bărbosului extrovertit. De aceea, îți prezentăm patru vehicule pe care Moșul le-ar putea împrumuta în 2020. Cum arată sania lui Moș Crăciun în versiunile imaginate de patru producători auto?

Ho, ho, ho! Sau ”Go, go, go!”, dacă ne luăm după cele patru exemplare care se luptă pentru titlul ”Sania lui Moș Crăciun”! Venite din zone cu puternică tradiție în industria auto, cele patru sănii se asigură că nu vei aștepta prea mult cadoul de Crăciun!

Lexus

Japonezii au primit un mail de la Moș, în care acesta mărturisește: ”Sunt un tip simplu, dar sania mea a început să arate mai puțin șic decât era odată. A sosit timpul să-mi îmbunătățesc echipamentul pentru a livra mai eficient jucării tuturor copiilor din lista mea, așa că Lexus HX Sleigh Concept nu putea sosi într-o perioadă mai potrivită. Și dna. Crăciun e încântată s-o conducă!”, spune Moșul.

Lexus Sleigh floteauto

Sania este împinsă de două turboreactoare, așa că renii pot rămâne în Laponia, la o halbă de bere. Are și portbagaj, cu senzor de deschidere sub bara de protecție, la mișcarea piciorului, pentru a nu-l mai pune pe Moș să se aplece.

Sania lui Moș Crăciun – lux britanic

Bentley

Cu o grămadă de loc pe banchetă, pentru ca Moșul să-și poată instala comod abdomenul convex, Bentley Flying Spur V8 îi promite o călătorie cum nu se poate mai relaxantă. Sigur că nu vom mai avea un moș roșu în obraji și obosit de-atâta drum, ci unul destins, șarmant.

În acest caz, Moșul nu-și va mai pilota singur sania, ci va trebui să-l smulgă pe Rudolph din petrecere, pentru a-i servi drept valet. E drept, la o asemenea sanie, cu toții ne-am dori să fim Rudolph!

Dodge

Helldeer – încopitați și încornorați, renii moșului s-au înmulțit și sunt gata să-l ducă pe bărbos cu Warp-9.6 printre căminele copiilor. Cei 707 reni ar face bine să nu accelereze prea brusc și să-i dea Moșului răgaz să-și vadă de treburile tradiționale, că, altfel, vor avea de-a face cu toți cei 2,2 miliarde de copiii de pe glob!

Dodge Hellcat Santa Claus floteauto

Alfa Romeo

La ce te așteptai de la italieni? La o super-sanie în toată puterea cuvântului, pe care o poți cumpăra chiar și tu din magazinul Alfa Romeo!

Împărtășind filosofia supercarului 4C, Sania lui Moș Crăciun vine cu strucură tubulară cu diametrul de 30 mm, realizată din aluminiu, precum și cu o placă realizată din mai multe straturi, groasă de 6 mm și finisată în carbon.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Afacerile din transporturi
BusinessTransporturi

Afacerile din transporturi au scăzut cu 7% în primele 4 luni din 2024

Cifra de afaceri din serviciile de piaţă prestate în principal întreprinderilor a...

Exporturile de mijloace de transport
Transporturi

Exporturile de mijloace de transport, în creștere cu 7% în primele 4 luni din 2024

Exporturile de mijloace de transport au crescut cu 7% în primele 4...

taximetrie
Transporturi

Consiliul Concurenţei doreşte o liberalizare a pieţei de taximetrie

Consiliul Concurenţei doreşte o liberalizare a pieţei de taximetrie, soluţia fiind, pe...

Star Taxi
Transporturi

Star Taxi își extinde serviciile în alte patru orașe. Are și un serviciu disponibil pentru companii

Star Taxi, cea mai mare aplicație de transport dezvoltată de o companie...