Sâmbătă dimineața, 4 sectoare de drumuri naționale din jud. Botoșani au fost închise

Din cauza viscolului și a vizibilității reduse, CNAIR si Poliția Rutieră au decis închiderea circulației pentru toate categoriile de autovehiculele pe patru sectoare de drumuri naționale din județul Botoșani.
Botoșani

Cele patru sectoare de drumuri sunt:

  • DN 29 între Botoșani și Manoleasa (km 44+100 – km 99 + km 850);
  • DN 29A între Dorohoi și Rădăuți – Prut (km 42 +250 – km 98+842);
  • DN 24C între Bădărăi și Rădăuți – Prut (km 43 + 850 – km 142+250);
  • DN 29D între Botoșani și Ștefănești (km 2+800 – km 48+150)

CNAIR face apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Compania de drumuri precizează că toate direcțiile regionale sunt mobilizate și vor interveni unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

Reamintim că pentru perioada, 11 februarie, ora 12:00 – 12 februarie, ora 18:00, a fost extins codul galben de polei și ninsori viscolite în nord-vest, nord, centru, est și sud-estul țării și a fost emis un cod portocaliu de vânt și viscol în Munții Banatului, Carpații Meridionali și de Curbură.

 

CITEȘTE ȘI:

Atenție șoferi! Cod galben de polei și Cod portocaliu de vânt și viscol

Pentru reabilitarea Podului de la Cernavodă nu vor fi impuse restricţii în sezonul estival

Transportul public operat de STB în Bucureşti şi jud. Ilfov riscă să fie sistat

 

 

Adaugati comentariu