Sage Automotive Interiors preia o parte din afacerile Adient. Ambele companii sunt prezente şi în România

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Sage Automotive Interiors, Inc, Statele Unite ale Americii, preia afacerea cu materiale textile pentru interioare auto aparţinând Grupului Adient, potrivit unui anunţ al instituţiei.
Sage Automotive

Sage Automotive Interiors, Inc, Statele Unite ale Americii, realizează materiale pentru interioare auto pentru mai mulţi producători de autovehicule, desfăşurându-şi activitatea în ţări, precum: USA, Mexic, Brazilia, Italia, Polonia, România, China.

În România, Sage Automotive Interiors îşi derulează activitatea prin intermediul subsidiarei European Interior SRL, specializată în confecţionarea de articole din textile pentru autovehicule.

Grupul Adient este prezent în România prin intermediul Adient Automotive România SRL, este o companie ce are ca obiect de activitate fabricarea de piese şi accesorii pentru autovehicule şi pentru motoare de autovehicule.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie supusă controlului Consiliului Concurenţei.

Autoritatea de concurenţă menţionează că va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Instituţia precizează că eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă în termen de 20 zile de la data prezentului anunţ.

 

CITEŞTE ŞI:

Încep lucrările pe Autostrada Sibiu – Piteşti

Klaus Iohannis către antreprenori: Suntem interesaţi să promovăm produse româneşti

Autoritatea Rutieră Română îşi înnoieşte flota cu 10 utilitare

 

Adaugati comentariu