Romsilva a achiziționat o mega-flotă de 200 de autoturisme de teren. Cine o livrează

Regia Națională a Pădurilor Romsilva a achiziționat, prin licitație, o flotă de 200 de autoturisme de teren cu tracțiune integrală, valoarea contractului fiind de 2,895 milioane de euro (fără TVA).autoturisme de teren

Potrivit anunțului de atribuire a contractului, publicat în SEAP, contractul nu a fost împărțit în loturi, iar funizorul este Renault Commercial Roumanie.

În criteriul de atribuire, prețul a avut o pondere de 60%, garanția extinsă – 5%, consumul de carburant mediu – 5%, cuplul motor – 8%, parbriz încălzit electric – 5%, garda la sol – 6%, cameră de vedere pentru mersul înapoi – 3% și puterea motorului – 8%.

”Regia Natională a Pădurilor – Romsilva doreste să achiziționeze în decurs de 17 luni până la 200 autoturisme de teren; din care un număr cert de 150 autoturisme de teren (durata contractului de 11 luni), iar suplimentar, în conformitate cu prevederile art. 221, alin. 1, litera a din Legea nr. 98/2016 cu modificările și completările ulterioare și conform Instrucțiunii ANAP nr. 1/2021, autoritatea contractantă va putea suplimenta cantitatea de autoturisme cu 50 bucăți”, a precizat Romsilva în anuțul de participare la licitație.

Valoarea estimată inițial a contractului a fost de 2,899 milioane de euro (fără TVA).

La licitație s-a prezentat un singur ofertant.

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

Continental va fabrica, din anul 2050, numai anvelope din materiale sustenabile

Test OPEL COMBO LIFE vs RENAULT KANGOO. Mâna câștigătoare

 

 

 

Adaugati comentariu