Advertisement

Home Administrare flote Service Robbie Williams vrea să renunţe la muzică şi să devină mecanic auto în Germania

Robbie Williams vrea să renunţe la muzică şi să devină mecanic auto în Germania

Cântăreţul britanic Robbie Williams vrea să renunţe la carieră şi să devină mecanic auto în Germania, întrucât s-a „plictisit” de muzică şi îşi doreşte „un loc de muncă adevărat”.

Artistul, în vârstă de 40 de ani, care are doi copii cu soţia sa, Ayda Field – Theodora, în vârstă de doi ani, şi Charlton, în vârstă de şase săptămâni -, spune că va renunţa la cariera sa din muzica pop în favoarea „unui loc de muncă adevărat”, deoarece s-a plictisit de profesia de cântăreţ, pe care o practică de aproape 25 de ani, informează contactmusic.com, preluat de Mediafax.

„Ca să fiu sincer, am cam început să mă plictisesc de acest  statut de star pop şi star rock. Am fost foarte, foarte norocos.  Am avut o carieră uluitoare, dar vreau să fac ceva diferit”, a  spus Robbie Williams.

foto: Wikimedia Commons
foto: Wikimedia Commons

Într-un mesaj video publicat pe canalul său oficial de   pe  YouTube, cântăreţul a spus: „Germania, te iubesc! Întotdeauna te-am iubit şi te voi iubi mereu.  Vreau să fac ceva diferit acum, ceva care implică    traiul alături de tine şi în interiorul tău. Pentru prima    dată în viaţa mea îmi doresc un loc de muncă, un loc  de muncă adevărat. Acum sunt tată şi simt că a  venit momentul să am un astfel de loc de muncă”.

Artistul spune de asemenea că, atunci când a analizat perspectivele sale profesionale, s-a gândit şi la posibilitatea de a deveni jucător profesionist de fotbal, dar a decis în cele din urmă că munca alături de maşini ar fi cea mai bună pentru el, îndemnându-i cu această ocazie pe mecanicii din Germania să nu ezite să îl contacteze pentru a-i oferi o colaborare.

M-am gândit la opţiunile mele profesionale şi mi-am zis că aş putea să fiu jucător profesionist de fotbal în Germania, dar apoi mi-am dat seama că sunt prea bătrân pentru aşa ceva. Apoi mi-am amintit că Germania fabrică maşini uimitoare. Daţi-mi un telefon!”, a spus Robbie Williams.

Robbie Williams, care a împlinit 40 de ani pe 13 februarie, s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum „Angels” şi „Millennium” şi semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

iluminare
Service

Cum ajung mașinile să fie din ce în ce mai scumpe din cauza sistemului de iluminare

Un sondaj recent al asociației franceze de reparații auto SRA (Sécurité et...

Mașinile electrice
AsigurăriService

Mașinile electrice sunt implicate mai rar în accidente, dar reparația costă mai mult. Studii

Este mai puțin probabil ca mașinile electrice să fie implicate într-o coliziune...

service
AsigurăriService

UNSAR: Aproximativ 79% dintre şoferii păgubiţi ar apela la un service în contract cu asigurătorii

Aproximativ 79% dintre şoferii români păgubiţi ar apela la un service care...

POSA
Service

POSA: Consiliul Concurenţei trebuie să depună eforturi pentru crearea unei pieţe concurenţiale pe segmentul reparaţiilor auto

Consiliul Concurenţei trebuie să depună eforturi pentru crearea unei pieţe concurenţiale pe...