Rexton se întoarce!

Conceptul SsangYong Y400, prezentat la Salonul Auto de la Paris sub denumirea LIV-2, va fi produs în serie sub denumirea de Rexton. Astfel, este continuată denumirea unuia dintre cele mai de succes modele ale constructorului coreean.La Salonul Auto de la Seoul va fi prezentată noua navă-amiral a mărcii SsangYong. Denumit Rexton, aceasta este poziționată între segmentele D și E, dedicat clienților care-și doresc un SUV mare, performant și robust și care îmbină atât confortul unui SUV mare cât și performanțele necesare abordării terenului accidentat.

Noul Rexton promite o evoluție în domeniul plăcerii de a conduce, beneficiind de un șasiu nou pus în mișcare de un motor, o transmisie și de un sistem de tracțiune integrală performant iar în domeniul siguranței pasagerilor va oferi 9 airbaguri și un șasiu ”quad-frame” din oțeluri de foarte înaltă rezistență. Stilul va fi unul carismatic și foarte elegant iar conectivitatea noului SUV va evolua și ea, implementând sisteme Apple Carplay, Android Auto cu funcții mirroring, monitorizare 3D AVM(Around View Monitoring), ecran HD touchscreen de 9,2 inchi, etc

Rexton și-a inspirat aspectul robust din formele generoase ale templelor grecești, îmbinând robustețea formelor și dinamica liniilor într-un tot unitar însuflețit de filozofia de design coreeană inspirată din natură și mișcare.

În România, SsangYong Rexton va fi importat începând cu ultimul trimestru al acestui an.

 

Adaugati comentariu