Restricție de tonaj (3,5 t) pe DN1 la intrarea în București

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că, începând de vineri, 16 iulie 2021, ora 15:30, se instituie restricție de tonaj de 3,5 t pe DN1, pe sectorul cuprins între intersecția DN 1 cu bulevardul Ion Ionescu de la Brad și strada Constantin Dobrogeanu Gherea.
DN 1

Decizia a fost luată ca urmare a tasărilor apărute la breteaua pasajului Aerogării.

Reamintim că din cauza unor tasări apărute la Breteaua Pasajului Aerogării – Băneasa, cuprinse între intersecția DN 1 cu Bd. Ion Ionescu de la Brad și Str. Constantin Dobrogeanu Gherea, începând cu data de 14 iulie 2021, în intervalul orar 23:00 – 06:00, pe o perioadă de aproximativ 10 zile, se închid ambele benzi de circulație pentru lucrări de punere în siguranță – refacerea structurii – pe o porțiune de aproximativ 100 m. Începând cu ora 06:00 traficul pe Breteaua Pasajului Aerogării – Băneasa se va redeschide pe banda 1 de circulație.

”Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, va asiguram ca depunem toate eforturile pentru remedierea cat mai rapida a acestei probleme și vă rugăm să circulați cu prudență în zona lucrărilor”, au precizat reprezentanții CNAIR.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

 

CITEȘTE ȘI:

Sidicatul polițiștilor Europol: „Autospecialele” de poliție noi au airbag-urile nefuncționale

Afacerile din comerţul cu autovehicule au crescut cu 40,9% în primele 5 luni

 

Adaugati comentariu