Renault ZOE Van, cu volum de marfă 1 mc

În Marea Britanie a început comercializarea modelului Renault ZOE Van, în fapt versiunea de marfă a electricei franceze. Prețul de pornire fără subvenții: 30.600 lire sterline (33.600 euro).
Renault ZOE Van floteauto.ro

De fapt, modificările aduse de francezi modelului de persoane sunt mici: bancheta spate a fost înlocuită de o podea extinsă de la portbagaj până la scaune, în fața căreia a fost montată o plasă de sârmă pentru separarea spațiului cargo de cabină. Totodată, geamurile laterale spate au fost înlocuite cu plexiglass opac.

Renault ZOE Van floteauto.ro

Renault ZOE Van – caracteristici

Te întrebi cât poate să care utilitara? Păi vehiculul comercial Renault ZOE Van are două locuri și un spațiu de marfă de 1 mc în spatele acestora, din care 0,51 mc se află sub suprafața vitrată. Sarcina utilă este de 387 kg, iar dimensiunile zonei cargo sunt 1.205 / 1.100 mm, cu o înălțime de 410 mm până la geamuri.

Renault ZOE Van floteauto.ro

Sistemul de propulsie a rămas neschimbat: aceeași baterie de 52 kWh net (55 kW brut) asigură o autonomie WLTP de 394 km. Totuși, doar motorul R110 (109 CP) este disponibil pentru versiunea de marfă, în timp ce R135 (136 CP) rămâne destinat exclusiv versiunii de persoane.

➡ Iată cele mai ieftine utilitare din România! 💡

Două niveluri de echipare sunt disponibile: Business și Business+. Prima dintre ele vine cu instrumentar digital de 10 inci, cu display central de 7 inch Easy Link compatibil cu protocoalele Apple CarPlay și Android Auto, cu aer condiționat, geamuri electrice față, lumini full-LED, pilot automat și card (keyless entry și keyless go).

Renault ZOE Van floteauto.ro

Echiparea de top aduce în plus sistem de navigație, încărcător wireless pentru telefon, senzori parcare spate și cameră video marșarier, asistent activ de bandă, recunoașterea semnelor de circulație, climă automată și jante pe 16 inci (vs 15 inci standard).

Încărcarea la prizele de 50 kW durează 70 de minute, iar priza de curent alternativ de 22 kW încarcă complet bateria în 3 ore.

Renault ZOE Van floteauto.ro

Nu știm dacă versiunea Renault ZOE Van va veni și în România, însă în această ipoteză, prețul de achiziție va fi mai scăzut decât al cele civile. În Marea Britanie, diferența de preț a versiunilor de bază echipate asemănător este de 995 lire sterline (aproape 1.100 euro).

via insideEVs

Adaugati comentariu