Advertisement

Mercedes-Benz Vito Facelift 2020 floteauto.ro

Mercedes-Benz Vito facelift 2020

Facelift fin, tehnică ameliorată: noul Mercedes-Benz Vito facelift vine cu jante noi, cu o nouă paletă de culori, o echipare mai bogată și cu motorul diesel OM 654 cu puteri de până la 240 CP.

În 2020, Vito a primit un tratament fin de la compania germană. La exterior, calandrul (care opțional include elemente cromate) a fost ușor retușat pentru a primi noii senzori ai sistemelor Distronic și Activ Braking Assist. În plus, paleta cromatică a fost extinsă cu două noi nuanțe de gri, un albastru metalizat, iar nuanța metalizată Hyacinth Red de la versiunile de persoane poate fi comandată și la utilitară. Jantele de 17, 18 și 19 inci au primit design nou.

La interior, tapițeria Tunja a fost înlocuită cu una mai rezistentă, numită Caluma. Inclusiv versiunea Furgon a primit guri de ventilație de tip turbină, aidoma autoturismelor Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz Vito Facelift 2020 floteauto.ro

Motorul diesel OM 654 de 2.0 litri, este oferit în trei versiuni de putere (114 CDI 136 CP/330 Nm, 116 CDI 163 CP/380 Nm și 119 CDI 190 CP/440 Nm), iar în versiunea de persoane Vito Tourer poate fi comandat inclusiv în varianta de top 124 CDI, de 240 CP/500 Nm, care permite o accelerație 0-100 km/h în 7,9 s și o viteză maximă de 210 km/h.

Mercedes-Benz Vito Facelift 2020 floteauto.ro

➡ Vezi aici testul cu V 300 d 4Matic de 240 CP! 💡

Pentru Vito facelift, puteți opta fie pentru transmisia manuală, fie pentru cea automată cu 9+1 trepte 9G-TRONIC, care permite și schimbarea manuală a treptelor folosinf padelele din spatele volanului. De asemenea, sistemul Drive Select permite alegerea programelor Comfort și Sport, care, în combinație cu suspensia pneumatică adaptivă Airmatic, permit inclusiv reglarea gradului de filtrare a denivelărilor. Deși, standard, Vito vine cu propulsie pe puntea spate, opțional este disponibil sistemul de tracțiune integrală permanentă 4Matic.

Mercedes-Benz Vito Facelift 2020 floteauto.ro

Pentru sarcini mai ușoare, versiunea de bază Vito 110 CDI vine cu motor de 1,7 l și 102 CP, iar 114 CDI cu același propulsor produce 136 CP, ambele cu tracțiune față.Trei lungimi de caroserie sunt disponibile: Compact, Lung și Extralung.

Prețurile în România încep de la 21.065 euro fără TVA.

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Vehicule comerciale uşoare

Piaggio Porter. Soluția perfectă pentru business-ul tău

În lumea vehiculelor comerciale compacte, Piaggio Porter strălucește ca un model de...

MAN TGE
Vehicule comerciale uşoare

MAN TGE Next Level

MAN TGE va primi o amplă actualizare odată cu lansarea modelului Next...

Mercedes-Benz eSprinter
Vehicule comerciale uşoare

Mercedes-Benz Sprinter. Soluții versatile pentru o paletă largă de aplicații

Noul Mercedes-Benz eSprinter vine acum cu flexibilitate ridicată în ceea ce privește...

ID. Buzz GTX
Vehicule comerciale uşoare

ID. Buzz GTX. Superlativ absolut

Volkswagen Vehicule Comerciale a prezentat, cu ocazia conferinței sale anuale, cel mai...