Renault în recesiune

Renault ia în calcul retragerea unor produse sau ieşirea de pe unele pieţe, ca parte a procesului de revizuire a obiectivelor pe termen mediu, relatează Reuters.renault

Directorul general interimar al producătorului auto francez, Clotilde Delbos, a declarat va fi făcută o revizuire exactă a situaţiei în ceea ce priveşte rezultatele financiare şi generarea fluxului de numerar la finalul anului.

Totodată aceasta s-a referit şi la retragerea sau ieşirea de pe unele pieţe. „Vom evita dacă vom putea, dar va trebui să ne punem întrebarea…putem doar să ne menţinem aceeaşi strategie? Nu cred asta. Piaţa se schimbă,
trebuie să ne adaptăm”, a menţionat Clotilde Delbos.

În următoarele luni, vor fi revizuite toate aspectele afacerii – inclusiv participarea Renault la Marele Premiu de Formula 1, a adăugat aceasta.

Luna trecută, Renault a făcut aluzie la o potenţială diminuare a dividendelor, după ce a redus perspectivele privind vânzările şi profiturile din cauza evoluţiilor de pe pieţele auto globale.

Constructorul auto francez nu a mai redus dividendele din 2011.

Renault i-a şocat pe investitori în luna octombrie când a emis un avertisment de profit şi a anunţat că anul acestafluxul de numerar ar putea să nu fie pozitiv.

 

Citiţi articolul integral pe www.autoexpertindustry.ro

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Drumul Expres Craiova-Piteşti rămâne blocat în sondele de la Gherceşti

Top 15 cele mai ieftine SUV-uri și crossovere 4×4 din România

Continental: În cel mai bun caz, producţia auto va face un pas lateral în 2020

 

Adaugati comentariu