Reabilitarea podului peste pârâul Azuga, de pe DN 1, a fost finalizată

Lucrările de reabilitare a podului peste pârâul Azuga, situat pe DN1, km 135+332, localitatea Azuga, judeţul Prahova, au fost finalizate şi s-au ridicat restricţiile de circulaţie pentru vehiculele cu masa totală maximă admisă (MTMA) mai mare de 7,5 tone, a transmis Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).
CNAIR

Termenul estimat de finalizare a fost anunţat pentru 15 decembrie 2021, însă, datorită ritmului de lucru susţinut al antreprenorului, s-a realizat încheierea reparaţiilor mai devreme.

„Circulaţia vehiculelor rutiere între Ploieşti şi Braşov se va desfăşura pe DN1, conform reglementărilor legale în vigoare (OMT – MAI nr. 647 – 127/2016 privind introducerea restricţiei de circulaţie pentru vehiculele rutiere cu MTMA mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane pe DN1 (E60), sectorul Bucureşti-Ploieşti-Braşov, şi OG nr. 43/1997 privind regimul drumurilor, cu modificările şi completările ulterioare)”, precizează CNAIR.

Lucrările pregătitoare în vederea demarării reabilitării podului peste pârâul Azuga de pe DN1, la km 135+332, au început pe 12 aprilie, iar din 5 mai s-au instituit restricţii de tonaj între Ploieşti şi Braşov, potrivit CNAIR. Restricţiile de circulaţie au vizat vehiculele cu masa totală maximă admisă mai mare de 7,5 tone, cu excepţia celor destinate exclusiv transportului de persoane.

 

CITEȘTE ȘI:

Cu o întârziere de 1 an, primii 4 km din VO Satu Mare au fost deschiși traficului rutier

Restricții de tonaj pe DN 7, în zona localității Cotmeana din jud. Argeș

 

Adaugati comentariu