RCI Leasing va finanţa 119 vehicule pentru RAJA Constanţa

Societatea RCI Leasing a câştigat licitaţia organizată de compania RAJA Constanţa, pentru furmizarea unui număr de 119 autoturisme, în leasing financiar, prin Programul de stimulare şi înnoire a parcului auto - Rabla.
Rabla

Conform anunţului publicat în SICAP, cel mai mare operator public regional în domeniul alimentării populaţiei cu apă potabilă şi al epurării apelor uzate îşi va înnoi flota cu 119 vehicule în leasing financiar pe 5 ani, prin programul Rabla.

Raja a anunţat că pentru achiziţia produselor se încheie un singur contract care trebuie să angajeze atât furnizarea produselor, cât şi prestarea serviciilor de leasing financiar timp de 5 ani.

Valoarea finală a contractului este de 8,314 milioane de lei, mai redusă decât cea estimată iniţial de autoritatea contractantă, de 10,7 milioane de lei.

Criteriile de atribuire au fost termenul de livrare (zile) – 10 puncte şi preţul – 90 de puncte, dar la licitaţie s-a prezentat doar un singur ofertant.

RCI Leasing România a fost înfiinţată în anul 2002 şi derulează activitate de finanţare în sistem leasing financiar, credite acordate clienţilor persoane fizice, iar secundar credite Wholesale acordate agenţilor autorizaţi (Dacia, Renault, Nissan) pentru uz personal, credite pentru drive test, showroom.

Adaugati comentariu