RAR îşi cumpără 44 autolaboratoare de control tehnic în trafic

Registrul Auto Român - RAR intenţionează să achiziţioneze un număr de 44 de vehicule speciale tip "Autolaborator de control tehnic în trafic", prin intermediul unei licitaţii ce va fi organizată pe parcursul lunii martie.
rar

Potrivit anunţului de participare publicat pe platforma de achiziţii publice SICAP, contractului, cu o durată de 9 luni, are o valoare estimată de 9,2 milioane de lei

În criteriul de acordare, volumul util al vehiculelor are o pondere de 5%, arondarea unităţilor de reparaţii auto autorizate conform categoriei autolaboratorului – 10%, garanţia celulei de laborator – 4%, garanţia la perforarea prin ruginire – 3%, garanţia generală a autovehiculului – 3%, ergonomia şi aspectul estetic al celulei de laborator – 10%, lungimea spaţiului util – 10% şi preţul – 55%.

Autoritatea contractantă solicită ofertanţilor să demonstreze că media cifrei de afaceri globale pe ultimii 3 ani este de minim 4,6 milioane de lei, iar în situaţia în care ofertantul a fost înfiinţat sau şi-a început activitatea economică în mai puţin de 3 ani, se solicită prezentarea datelor privind cifra de afaceri, corespunzător perioadei efective de activitate.

Totodată, companiile participante la licitaţie trebuie să demonstreze că au livrat produse relevante, a căror valoare cumulată să reprezinte cel puţin 4,6 milioane de lei (fără TVA), prin unul sau mai multe contracte. În situaţia în care ofertantul a fost înfiinţat sau şi-a început activitatea economică în mai puţin de 3 ani,
informaţiile prezentate vor conţine date corespunzătoare perioadei efective de activitate.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 11 martie 2019.

 

Adaugati comentariu