RAR își asigură Casco o flotă de aproape 390 de vehicule

Registrul Auto Român (RAR) a lansat licitația pentru achiziționarea unui număr maxim de 383 de polițe Casco, termenul limită pentru depunerea ofertelor fiind data de 1 martie 2021.
Registrul Auto Român

Potrivit anunțului de participare publicat pe platforma de achiziții publice, SICAP, valoare minimă a acordului cadru este de 1,209 milioane de lei fără TVA, iar cea maximă, de 1,270 milioane de lei fără TVA.

RAR intenționează să-și asigure astfel un număr minim de 378 de autovehicule și unul maxim, de 383 de autovehicule.

Instituția precizează că asigurarea Casco se încheie cu franşiză fixă de 500 lei (TVA inclus) pentru fiecare eveniment în parte, iar aceasta nu se aplică în caz de regres.

În criteriul de atribuire, prețul are o pondere de 90%, iar nivelul de asigurare (avarie totală, furt etc.), de 10%.

Durata contractului este de 12 luni

Pentru a putea participa la licitație, ofertanții trebuie să demonstreze că au înregistrat o medie a cifrei de afaceri globale pe ultimii 3 ani – 2017, 2018 și 2019 – de minimum 903.600 lei, pentru a dovedi ”că dispun de resurse financiare necesare susținerii serviciilor solicitate şi, având în vedere, că ponderea cea mai mare în cifra de afaceri globală a oricărui asigurător revine volumului de asigurări Casco, orice ofertant poate să demonstreze un nivel ridicat al capacităţii financiare din contractele derulate”, arată RAR.

Totodată, asigurătorii partipanți la licitație trebuie să prezinte și informaţii cu privire la experienţa lor similară, în sensul că au prestat, în ultimii 3 ani, servicii relevante, a căror valoare cumulată să reprezinte cel puţin 903.600 lei, prin unul sau mai multe contracte.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 1 martie 2021.

 

CITEȘTE ȘI:

Toyota Motor a fost în 2020 cel mai mare producător auto

Noutăți Mercedes în 2021: Sprinter primește motorul diesel de 2 litri, o nouă generație Citan

Jumătate dintre șoferi consideră ridicat riscul de a fi implicați într-un accident auto

 

 

Adaugati comentariu