Noutăți Mercedes în 2021: Sprinter primește motorul diesel de 2 litri, o nouă generație Citan

În 2021, Mercedes-Benz Vans va lansa o nouă generație a utilitarei compacte Citan, în timp ce Sprinter va primi motorul diesel OM 654 de 2 litri.
Test drive - Mercedes-Benz Sprinter L3H2

Un subiect central pentru Sprinter în 2021 este lansarea noii generații a motorului OM 654 din portofoliul Mercedes-Benz autoturisme. OM654 este puternic și, în același timp, eficient grație unei abordări tehnologice integrate, cu un proces de ardere în trepte, recirculare dinamică a gazelor de evacuare și a unui sistem de post-tratare a gazelor de evacuare situat aproape de motor.

Autofurgonul și autoșasiul cu tracțiune spate sunt primele variante de Sprinter echipate de generația diesel cu patru cilindri a familiei de motoare OM 654. Ca o inovație suplimentară, Mercedes-Benz combină motorul modern de 2,0 litri cu transmisia automată 9G-TRONIC, ca o alternativă la transmisia manuală cu 6 trepte.

Mercedes-Benz Citan: premieră mondială în 2021

Noutăți Mercedes în 2021: Sprinter primește motorul diesel de 2 litri, o nouă generație CitanMercedes-Benz Vans nu este prezent doar în segmentul de autoutilitare de dimensiuni medii și mari, ci și în segmentul de dimensiuni mici. În segmentul autoutilitarelor de dimensiuni mici, Mercedes-Benz va prezenta succesorul Citan în a doua jumătate a anului 2021 Sprinter

Noul Citan este o dezvoltare complet nouă. Autovehiculul va avea ADN-ul tipic brandului, precum design-ul distinctiv, nivelul de siguranță și conectivitatea.

Dimensiunile exterioare compacte și, în același timp, spațiul generos cu un volum mare de depozitare în interior deschid diverse oportunități pentru autoutilitara compactă, în special în transportul de distribuție urbană. Ușile culisante cu deschidere largă atât pe partea stângă, cât și pe partea dreaptă a autovehiculului și un prag de încărcare mai coborât permit accesul confortabil în interior și un proces mai ușor de încărcare a mărfii. Suplimentar față de funcționalitatea și versatilitatea sa ridicate, conceptul autovehiculului oferă echipamente extinse de siguranță și un nivel înalt de confort la conducere.

Adaugati comentariu