Rabla. Peste 400 de vehicule pentru companii şi instituţii

În şedinţa Comitetului de Avizare din data de 17 mai 2019, Administraţia Fondului pentru Mediu a aprobat 127 de dosare în cadrul Programelor ''Rabla'' şi ''Rabla Plus'' pentru persoane juridice, listele fiind disponibile pe site-ul instituţiei.Rabla Clasic şi Rabla Plus

În această etapă, pentru Programul „Rabla” au fost acceptate 79 dosare pentru 306 autovehicule, în timp ce pentru Programul „Rabla Plus” s-au aprobat 48 dosare pentru 98 autovehicule, dintre care 27 electrice hibride şi 71 pur electrice.

Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor sau dealerilor auto validaţi în cele două programe.

Sesiunea de depunere a dosarelor de către persoanele juridice, atât pentru Programul „Rabla”, cât şi pentru Programul „Rabla Plus”, se desfăşoară până la data de 30 septembrie 2019.

Prima de casare va rămâne şi anul acesta la 6.500 lei, la care se pot acumula, în funcţie de motoare, ecobonusuri de 1.000 de lei sau de 1.700 lei pentru hibrid. Totodată, se va menţine ecobonusul de 10.000 de euro pentru achiziţionarea unei maşini nepoluante, 100% electrică.

 

CITEŞTE ŞI:

La frontiera cu Ucraina, Vama Racovat ramane inchisa. Explicatia Finantelor

Autostrada Unirii. Se pregateste licitatia pentru sectiunea Targu Mures – Targu Neamt

 

Adaugati comentariu