Primele companii acceptate în programele Rabla şi Rabla Plus

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat primele liste cu persoanele juridice acceptate şi cu cele respinse în programele Rabla şi Rabla Plus în anul 2018.rabla

În această etapă, pentru programul clasic au fost acceptate 132 dosare pentru 317 autovehicule şi 27 dosare au fost respinse. Pentru programul destinat maşinilor cu propulsie alternativă au fost acceptate 13 dosare pentru 20 autovehicule (5 electrice hibride şi 15 pur electrice) şi 2 dosare au fost respinse.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate, respectiv respinse în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secţiunile aferente Programelor Rabla şi Rabla Plus.

Persoanele juridice care au fost acceptate în programe se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto care au fost validaţi în cele două programe, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituţiei. Persoanele juridice care au fost respinse au posibilitatea să depună contestaţii până la data de 24 aprilie 2018, inclusiv, sau pot depune un nou dosar de înscriere.

Pentru persoanele juridice, dosarele de acceptare pot fi depuse până la data de 28 septembrie 2018.

 

 

Adaugati comentariu