Primăria Sectorului 3 a reluat licitația pentru cele 18 mașini electrice

Primăria Sectorului 3 a reluat licitația pentru achiziția unui număr de 18 mașini electrice, după ce procedura anterioară a fost anulată pe fondul ofertelor considerate necorespunzătoare.
Primăria Sectorului 3

Noul termen limită de depunere a ofertelor este de data de 17 octombrie 2022.

Valoarea estimată a contractului este de 2,445 milioane de lei, achiziția nefiind împărțită în loturi.

”Finanțarea se va face din fondurile bugetare ale Bugetului Local Sector 3 și Ecotichete prin programul Rabla Plus”, a menționat primăria în anunțul de participare la licitație.

În criteriul de atribuire a contractului pentru cele 18 mașini electrice, prețul are o pondere de 80%, iar termenul de livrare – maxim 75 zile de la data emiterii notei de comandă, de 20%.

”Autoritatea contractanta va încheia contractul cu ofertantul clasat pe primul loc după aplicarea criteriului de atribuire. În cazul în care două sau mai multe oferte sunt clasate pe primul loc, cu punctaje egale, departajarea se va face având în vedere punctajul obţinut la factorii de evaluare în ordinea descrescătoare a ponderilor acestora. În situaţia în care egalitatea se menţine, autoritatea contractantă are dreptul să solicite noi propuneri financiare, şi oferta câştigătoare va fi desemnată cea cu propunerea financiară cea mai mică”, a precizat Primăria Sectorului 3.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Se închide temporar circulația pe DN 7, pe raza localității Titu, în intervalul orar 07.00 – 22.00

Primăria Timișoara a pus în funcțiune primele 16 stații de încărcare pentru vehicule electrice

 

 

 

 

Adaugati comentariu