Primăria Capitalei va reconfigura intersecțiile Șos. Colentina – Șos. Fundeni și Piața Libertății

Primăria Municipiului București a atribuit contractele de achiziţie publică pentru serviciile de elaborare a documentațiilor de avizare a lucrărilor de intervenții (DALI), în vederea reconfigurării a două intersecţii, şos. Colentina – şos. Fundeni – şos. Andronache – str. Gherghiţei (sector 2) şi Piaţa Libertăţii (sector 4), a anunțat primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan.colentina

Potrivit edilului-șef, aceste documentații vor sta la baza întocmirii ulterioare a proiectului tehnic pentru execuția lucrărilor. termenul de realizare fiind de 120 de zile calendaristice de la data ordinului de începere.

colentina
Piața Libertății

”În cele două intersecții pe care le vom reconfigura se regăsesc acum artere foarte aglomerate: șoseaua Colentina, șoseaua Fundeni, șoseaua Andronache (care face legătura între Centura București și cartierul Colentina) și strada Gherghiței (care face legătura între Autostrada A3 București – Ploiești și șoseaua Colentina). Modernizarea lor va aduce o îmbunătățire a condițiilor de circulație și transport, asigurând o fluidizare a traficului, mai ales pentru zilele si perioadele orare extrem de aglomerate”, a explicat Nicușor Dan.

 

 

Sursa foto: Facebook Nicusor Dan

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

Ministerul Dezvoltării își asigură RCA parcul auto de 244 de autovehicule

Afacerile din transporturi au crescut cu 24,2% în 2022

 

 

 

Adaugati comentariu