Ministerul Dezvoltării își asigură RCA parcul auto de 244 de autovehicule

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației vrea să achziționeze polițe RCA pentru parcul auto de 244 de autovehicule, valoarea estimată a contractului fiind 697.038 lei fără TVA.Ministerul Dezvoltării

Potrivit anunțului de participare la licitație, procedura de achiziție publică se va finaliza prin încheierea unui acord-cadru de servicii, cu o durata de 48 luni, valoarea minimă estimată a Acordului-cadru fiind de 11.652 lei fără TVA, pentru un total de 4 polițe, iar valoarea maximă estimată, de 697.038 lei fără TVA, pentru un total de 244 polițe.

”Numărul operatorilor economici cu care se va încheia acordul-cadru va fi de maxim 3. Atribuirea contractelor subsecvente se va face prin reluarea competiției, în funcție de necesitățile instituției, precum și de fondurile bugetare ce pot fi alocate cu aceasta destinație. Polițele RCA se vor emite numai la comanda autorității contractante. Valabilitatea polițelor de asigurare este de 12 luni și va începe de la momentul specificat în comandă de către autoritatea contractantă”, arată Ministerul Dezvoltării.

Contractul nu va fi împărțit în loturi, iar criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 28 martie 2023.

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

Afacerile din transporturi au crescut cu 24,2% în 2022

Podurile peste Prut de la Oancea, Sculeni și Albița vor fi refăcute

 

 

Adaugati comentariu