Prețul lui Renault Zoe în România: de la 16.855 euro (fără TVA)

În România, Renault ZOE este disponibil în două versiuni: ZEN și LIFE. Prețurile de listă pornesc de la 16.855 € fără TVA (20.900 € cu TVA inclus)  pentru versiunea LIFE, respectiv 17.742 € fără TVA (22.000 cu TVA inclus) pentru versiunea ZEN, la care se adaugă costul lunar de închiriere al bateriei, care pornește de la 79 euro/lună.
renault zoe pret romania - floteauto 1

zoe105Test mașini electrice: Renault Zoe, primele impresii reprezintă vârful de lance al tehnologiei Z.E. (zero emisii) si al inovației Renault. Conceput ca vehicul 100% electric, ZOE seduce printr-un design exterior fluid și minimalist, în timp de ambianța interioară inspiră relaxare și stare de bine, pentru un condus cât mai confortabil. Veritabil concentrat de tehnologie, pe parcursul proiectării modelului s-au depus peste 60 de brevete de inovații, ce vizează uşurinţa utilizării, autonomia şi conectivitatea.

Experiența la bordul Renault ZOE este inedită, plăcută, confortabilă. Motorul electric sincron cu rotor bobinat, cu o putere de 65 kW, furnizează instantaneu cuplul maxim de 220 Nm. Acceleraţiile şi reprizele sunt energice încă de la turaţii joase. Liniştea în timpul rulării şi acceleraţia liniară fac ca timpul petrecut la volan să fie mai plăcut. Renault ZOE este vehiculul electric de serie cel mai performant din lume în ceea ce priveşte autonomia, datorită sistemului exclusiv „Range OptimiZEr ” care permite creșterea autonomiei modelului cu 25%.

zoe119Cu o arie de acțiune care variază între 100 km şi 150 km în funcţie de stilul de condus şi de condiţiile meteo, Renault ZOE are cea mai ridicată autonomie din categoria sa. Această performanță este posibilă cu ajutorul sistemului „Range OptimiZEr” care echipează toate versiunile Renault ZOE și care regrupează 3 inovaţii tehnice majore: sistemul de recuperare a energiei la frânare, de ultimă generaţie, pompa de căldură ce oferă un confort termic excelent în interior, păstrând autonomia vehiculului și anvelopele EnergyTM E-V, o inovaţie dezvoltată de Renault şi Michelin, notată cu calificativul maxim A, pentru rezistenţă la rulare aderentă pe sol umed.

zoe097„ZOE înglobează expertiza tehnologică Renault Zero Emissions într-un produs de serie accesibil și 100% electric. ZOE este un reprezentant al noii mobilități electrice, perfect compatibil cu ritmul alert al vieții citadine. Începând de astăzi, modelul completează coerent gama Renault Z.E. în România alături de Kangoo Z.E. și Twizy, a declarat Ionut Gheorghe, Director de Marketing Renault România.

Perfect pentru zonele urbane, ZOE este și un vehicul care oferă un grad crescut de siguranță. Modelul a obținut calificativul de 5 stele la testele internaționale EuroNCAP, și totodată punctajul maxim pentru siguranța pietonilor.

Mai trebuie menționat faptul că Renault ZOE este eligibil pentru noul Ecotichet de 20.000 de lei și 10.000 de stații de încărcare pentru mașini electrice destinat mașinilor electrice 100%, ceea ce înseamnă că prețul de bază al mașiii scade până la valoarea de circa 16.400 euro, o sumă care face ZOE mult mai atractiv comparativ cu modelele similare cu motorizări având performanțe echivalente. În plus, prin programul ”Rabla 2015”, prețul lui ZOE scade și mai mult, până la circa 14.200 de euro.

Iată mai jos principalele informații de achiziție pentru Renault ZOE:

renault zoe pret romania - floteauto 3

renault zoe pret romania - floteauto 4

renault zoe pret romania - floteauto 2

 

renault zoe pret romania - floteauto 5

 

 

Adaugati comentariu