Preluarea Smart Diesel şi Tax Refund de către DKV Mobility, autorizată

Consiliul Concurenţei a anunţat joi că a autorizat tranzacţia prin care Grupul DKV Mobility şi Ovidiu-Ioan Andrieş intenţionează să preia companiile Smart Diesel. şi Tax Refund.
Safety Broker

Prin intermediul companiilor pe care le controlează, Ovidiu-Ioan Andrieş este implicat în activităţi din mai multe sectoare, cum sunt: dezvoltarea proiectelor de clădiri, restaurante, dezvoltare de software, vânzare cu ridicata a pieselor auto şi a accesoriilor, mentenanţa şi reparaţia autovehiculelor.

Tax Refund SLR este şi va continua să fie activă pe piaţa rambursării de TVA şi accize.

„În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, precizează autoritatea de concurenţă.

Grupul DKV Mobility este un furnizor de soluţii pentru servicii de mobilitate, care, prin companiile sale, oferă cardul de carburant DKV şi servicii suplimentare.

Activitatea Smart Diesel SRL, care va fi preluată de Grupul DKV Mobility şi de Ovidiu-Ioan Andrieş, se referă la cardurile de carburant: emiterea, revânzarea, furnizarea accesului la sistemele de plată a taxelor de drum.

 

CITEȘTE ȘI:

Piața auto chineză a crescut pentru a 13-a lună consecutiv, cu 8,6%

Barometrul ”RomanianApp”. 2 din 10 români folosesc aplicații care îi conectează cu mașina

Rata anuală a inflaţiei a urcat la 3,2%. Energia electrică s-a scumpit cu aproape 17%

 

 

Adaugati comentariu