Poșta Română va plăti 3,9 mil. lei pentru asigurarea RCA și Casco a flotei

Compania Națională Poșta Română va plăti 3,9 milioane de lei pentru asigurarea RCA și Casco a flotei de aproximativ 1.300 de vehicule, potrivit unui anunț de atribuire a contractului publicat în SICAP.Poşta Română

Astfel, serviciile de asigurare obligatorie de răspundere civilă RCA, în valoare de 1,9 milioane de lei, vor fi furnizate de Omniasig VIG pentru 1.296 autovehicule și mopede, polițele fiind valabile pe o perioada de 12 luni. ”Pentru autovehiculele marca Volkswagen (Caddy și Crafter), polițele de asigurare vor fi eliberate pentru intervale de 3 luni. Polițele RCA vor fi reînnoite la cererea CNPR pentru intervale succesive de câte 3 luni pe perioada derulării contractului”, a aprecizat autoritatea contractantă.

La rândul lor, serviciile de asigurare CASCO privind daunele produse în accidente din vină proprie, în valoare de 2 milioane de lei, vor fi furnizate de Asirom VIG pentru 834 autovehicule, polițele fiind valabile tot pentru o perioada de 12 luni.

În criteriul de atribuire al contractului, prețul a avut o pondere de 90%, iar termenul de transmitere a polițelor de asigurare la CN Poșta Română, de 10%.

 

CITEȘTE ȘI:

DEx Craiova – Pitești. Sectorul Balş-Slatina ar putea fi construit până la 1 Mai

Italia ieftinește carburanții cu 25 eurocenți/litru prin reducerea accizelor

 

Adaugati comentariu