Poșta Română a finalizat licitația pentru dotarea flotei de 1.200 de vehicule cu module GPS

Licitația organizată de Compania Națională Poșta Română pentru achiziția echipamentelor destinate monitorizării GPS a flotei auto și a serviciilor de dispecerizare prin unități autorizate IGPR a fost câștigată de companiile Brilliant Technogies și Guard One, ambele din București, se arată în anunțul de atribuire publicat în SICAP.VIG

Conform contractului, pentru un număr total de maximum 1.200 de autovehicule se vor monta echipamente GPS cu ajutorul cărora se vor obține informații despre starea și locația autovehiculelor. Totodată, pentru un număr de maximum 600 de autovehicule, din totalul celor 1.200 echipate cu module GPS, se vor monta butoane de panică. Aceste vehicule vor fi monitorizate printr-un dispecerat autorizat de IGPR cu un operator dedicat, ce deservește o platformă tehnică special destinată care să permită permanent localizarea autovehiculelor care efectuează transport de valori (sume de bani, precum și alte bunuri de valoare, documente, instrumente de plată).

La licitație s-au prezentat cinci ofertanți, în criteriul de atribuire componenta financiară având o pondere de 85%, iar componenta tehnică, de 15%.

Durata contractului este de 24 de luni.

Potrivit conducerii companiei, începând cu anul 2020, Poșta Română a intrat într-un major proces de modernizare şi a demarat ample investiţii pentru dezvoltarea şi optimizarea serviciilor poştale oferite, o mare parte dintre acestea beneficiind de finanţare printr-un credit de 200 milioane lei, de la EximBank, dar şi prin bugetare proprie sau accesare de fonduri ne/rambursabile.

 

CITEȘTE ȘI:

Contract semnat pentru proiectarea VO Iași – varianta Sud

Autostrada Sibiu – Pitești. Licitația pentru Lotul 4, câștigată de Porr Construct

Autorizaţie de construire pentru primii 7 km din drumurile de legătură cu Podul Brăila

 

 

Adaugati comentariu