Porsche Finance Group România lansează abonamentul pentru mașini

Porsche Finance Group lansează Abonamentul auto, un serviciu destinat persoanelor fizice, PFA și juridice, care nu doresc să dețină o singură mașină pentru perioade lungi de timp, ci vor să pastreze flexibilitatea în opțiunile de mobilitate.Porsche Finance Group

Abonamentele auto pot fi contractate exclusiv online, pe www.porschebank.shop, pe o perioadă minimă de trei luni și includ opțiunea de prelungire automată. Abonamentul nu presupune plata unui avans, iar valoarea lunară acoperă costurile asociate utilizării mașinii, mai puțin carburantul.

Serviciul este destinat persoanelor cu nevoi de mobilitate diferite în timp, celor care doresc testarea unui model pe perioade mai lungi, anterior unei eventuale achiziții, cât și celor care vor să testeze ultimele tehnologii din domeniu. Astfel, un client poate conduce până la patru mașini diferite în decursul unui an. În prezent, oferta include autoturisme ready to drive, mărci și modele diverse, aparținând concernului Volkswagen și distribuite local prin intermediul rețelei Porsche România.

„Abonamentul auto răspunde unui stil de viață modern, definit prin flexibilitate și mobilitate. Clienții au acces acum la o paletă completă de servicii, putând opta pentru finanțare clasică sau produse destinate utilizării mașinii, pentru intervale de câteva luni sau mai mulți ani, în funcție de nevoile și preferințele fiecăruia. Împreună cu Porsche România, am configurat o ofertă variată de modele auto performante, inclusiv mașini electrice, care să ofere beneficiarilor o experiență de condus memorabilă”, a declarat David Gedlička, CEO al Porsche Finance Group România.

 

CITEȘTE ȘI:

Contract semnat pentru realizarea Studiului de fezabilitate al VO Azuga – Bușteni

Raport PwC: Viitorul plăților este fără numerar. Unde se va ajunge în 2030

 

 

Adaugati comentariu