Advertisement

david-gedlicka-porsche-finance-group-floteauto
Home Finanţare PFG lansează programul de loialitate Porsche Stars

PFG lansează programul de loialitate Porsche Stars

Porsche Finance Group (PFG), prima companie cu o gamă completă de produse de finanţare şi asigurare auto din România, lansează începând cu luna aceasta programul de loialitate Porsche Stars. Programul este dedicat atât clienţilor noi, cât şi celor care apelează deja la serviciile de finanţare prin credit auto oferite de către Porsche Bank, una dintre cele cinci companii membre ale grupului.

Astfel, clienţii finanţatorului vor primi puncte („stele”) la fiecare plată efectuată şi vor avea posibilitatea de a utiliza aceste stele pentru a achiziţiona noi produse şi pachete de servicii în condiţii preferenţiale.

david-gedlicka-porsche-finance-group-floteauto
David Gedlicka, CEO Porsche Finance Group

„Pe măsură ce construim parteneriate pe termen lung şi businessul PFG se dezvoltă, ne reafirmăm angajamentul de a avea întotdeauna interesele clienţilor ca obiectiv principal al iniţiativelor noastre. Programul Porsche Stars reprezintă o modalitate de a le mulţumi acestora pentru alegerea făcută şi de a-i invita să continue alături de noi în toate proiectele lor de finanţare şi asigurare auto”, a declarat David Gedlička, CEO al Porsche Finance Group.

În cadrul Porsche Stars, la fiecare rată de credit achitată la timp, clienţii primesc un număr de puncte calculat în funcţie de mai mulţi factori, cum ar fi volumul finanţat sau durata creditului. Clienţii acumulează stele nu doar din plata ratelor către Porsche Bank, ci şi la fiecare plată a asigurării (RCA sau CASCO încheiate cu Porsche Broker sau Porsche Asigurări) ataşată contractului de credit.

Programul de loialitate Porsche Stars este accesibil clienţilor prin platforma de internet banking a Porsche Bank, precum şi prin aplicaţia mobilă Mobile@YOU. Clienţii beneficiază astfel de acces direct, non-stop, în timp real, la situaţia actualizată a punctelor acumulate şi consumate, precum şi la gama de pachete de servicii pe care le pot achiziţiona cu ajutorul acestora.

În plus, pentru că Porsche Bank îşi apreciază deopotrivă clienţii noi şi pe cei existenţi, aceştia din urmă sunt incluşi automat în program, cu un cuantum de puncte calculat în funcţie de plăţile efectuate până în acest moment de la începerea relaţiei lor cu banca.

Punctele rămân valabile şi pot fi utilizate pentru a achiziţiona produse Porsche Bank pe întreaga durată a contractului clientului, plus încă 24 de luni de la finalizarea acestuia.

„Creăm astfel cadrul perfect pentru a continua parteneriatele de succes pe care le avem cu fiecare dintre clienţii noştri fideli, în condiţii extrem de avantajoase pentru aceştia. Calităţile lor de „clienţi-star” sunt puse în valoare, iar noile achiziţii de produse din concern se fac în condiţii de eficienţă maximă pentru aceştia. Este un proiect aflat abia la început, plănuim să extindem atât spectrul de clienţi PFG cărora ne adresăm, cât şi oferta de produse ce pot fi achiziţionate în programul Porsche Stars”, adaugă Ionuţ Purice, Directorul diviziei bancare din cadrul Porsche Finance Group.

Programul Porsche Stars se adresează tuturor clienţilor Porsche Bank din România. Pentru detalii suplimentare, clienţii sunt invitaţi să viziteze site-ul oficial al companiei (www.porschebank.ro) sau platforma de internet banking.

Porsche Finance Group se ocupă cu finanţarea şi asigurarea autoturismelor aparţinând mărcilor holding-ului: Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Porsche şi Das Weltauto. Grupul este prezent pe piaţa românească din 1999 şi include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility şi Porsche Asigurări. Porsche Finance Group oferă clienţilor săi soluţii eficiente şi rapide pentru achiziţionarea automobilului dorit, conform conceptului „one-stop-shop”: achiziţionare directă, în showroom, finanţare prin leasing sau credit, asigurare pentru maşină şi o administrare eficientă a flotelor de maşini.

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Protecția Consumatorilor
Finanţare

Flotă de 9 mașini electrice pentru Protecția Consumatorilor, prin programul Rabla Plus

Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Vest Timiș intenționează să achiziționeze 9...

abonamentele auto
Finanţare

Abonamentele auto vor depăși, în 5 ani, atât achiziția, cât și leasingul. Studiu PwC

În următorii cinci ani, aproape jumătate (49%) dintre consumatori spun că vor...

RAPPS
Finanţare

Flotă de 10 autoturisme 4×4 pentru dotarea parcului auto al RAPPS

Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RAPPS) București va achiziționa un...

autoturisme rulate
Finanţare

ANAF își înnoiește parcul auto cu 11 autovehicule prin Rabla Clasic

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) își înnoiește parcul auto cu 11...