Porsche Finance Group ieftineşte finanţările auto până la finalul anului

Porsche Finance Group (PFG) aniversează 15 ani de activitate în România prin lansarea unei oferte de finanţare auto prin leasing financiar şi credit, care include asigurare CASCO gratuită prin Porsche Asigurări şi dobânzi speciale.

Oferta aniversară Porsche Finance Group este disponibilă până la 31 decembrie 2014 şi presupune dobânzi reduse şi CASCO gratuit timp de 6 luni: dobândă fixă de 6,15% sau dobândă variabilă de 5,89% pentru finanţarea în euro prin leasing financiar sau credit; dobândă fixă de 7,39% pentru finanţarea în RON (prin leasing financiar sau credit), respectiv dobândă variabilă de 7,19% pentru creditul în RON. Oferta se aplică exclusiv pentru maşinile noi ale mărcilor VW, Skoda, SEAT, Audi şi VW Autovehicule comerciale.

Ca membru al Porsche Finance Group, Porsche Leasing este una dintre companiile care a pus bazele serviciilor de leasing financiar auto în România. Suntem mândri de tot ce am realizat în aceşti 15 ani alături de dealerii din reţeaua autorizată Porsche România, în beneficiul clienţilor noştri comuni. Aşadar, pentru a marca ocazia, îi întâmpinăm pe cei care doresc să îşi achiziţioneze o maşină, până la sfârşitul acestui an, cu o ofertă specială de finanţare, care include asigurare CASCO gratuită timp de şase luni şi dobânzi reduse”, a declarat Helian Redai, directorul diviziei Sales & Marketing în cadrul Porsche Finance Group.

De asemenea, clienţii PFG sunt invitaţi să îşi demonstreze abilităţile de şofer în cadrul jocului disponibil pe site-ul aniversar www.provocareakm.ro, pentru a câştiga unul dintre cele 15 premii puse la bătaie. Campania, ce se derulează pe website-ul aniversar, este dedicată atât clienţilor noi care semnează un contract în perioada 20 octombrie – 20 decembrie 2014, cât şi clienţilor existenţi. Mai multe detalii sunt disponibile în regulamentul publicat pe website.

Porsche Finance Group este prima companie din România care oferă o gamă completă de produse de finanţare şi asigurare auto. Sunt încântat că fac parte din echipa din România şi am astfel ocazia să sărbătoresc 15 ani de kilometri parcurşi împreună, alături de clienţii noştri. Prin această aniversare, ne angajăm să continuăm tradiţia PFG de a investi în mod constant în îmbunătăţirea serviciilor şi produselor pe care le oferim, pentru a spori gradul de satisfacţie al clienţilor”, a conchis David Gedlička, CEO al Porsche Finance Group (foto).

Adaugati comentariu