Porsche Bank Shop, prima platformă online de achiziţii auto prin finanţare din România

Porsche Finance Group (PFG) România lansează Porsche Bank Shop, prima platformă online din ţară care oferă soluţii complete de mobilitate în şapte zile: maşină, accesorii, finanţare şi asigurare.
porsche

Programul se adresează tuturor persoanelor fizice care ştiu ce maşină vor să achiziţioneze şi îşi doresc să economisească timp şi efort în cadrul procesului de achiziţie. Maşinile disponibile pe platformă în faza iniţială a proiectului sunt Volkswagen Passat, SEAT Ibiza şi SKODA Octavia Combi.

„Suntem încântaţi să lansăm o platformă online care revoluţionează experienţa de cumpărare a unei maşini prin finanţare. Clienţii care ştiu ce maşină îşi doresc şi vor să o obţină rapid, fără drumuri suplimentare la bancă sau în showroom, pot perfecta tranzacţia online, în siguranţă, pe porschebank.shop”, a declarat Helian Redai, Director Vânzări şi Marketing, PFG România.

„Digitalizarea este un factor-cheie pentru viitorul mobilităţii – din ce în ce mai mulţi clienţi îşi aleg online maşina dorită şi adaptează produsul de finanţare acesteia. Prin soluţia completă de mobilitate pe care o oferim în Porsche Bank Shop, continuăm să ne sprijinim clienţii alături de partenerii noştri, dealerii, adaptându-ne nu doar nevoilor şi cerinţelor actuale ale acestora, ci şi tendinţelor de consum care continuă să schimbe paradigma industriei”, a adăugat David Gedlička, CEO al PFG  România.

Pachetele de mobilitate sunt disponibile exclusiv online şi prezintă beneficii importante. Oferta actuală pentru cele trei modele disponibile pe website include, printre alte beneficii, asigurare CASCO gratuită în primul an de contract, pachetul de întreţinere SERVICE inclus pe toată perioada finanţării şi un accesoriu cadou: anvelope de iarnă pentru Volkswagen Passat şi SKODA Octavia Combi, respectiv un set de bare transversale pentru SEAT Ibiza. De asemenea, finanţarea se obţine online şi toate etapele procesului de activare a creditului sunt gestionate de PFG România.

Clienţii pot alege unul dintre cele trei pachete disponibile pe website, fiecare oferind câte o soluţie completă de mobilitate: maşină, finanţare, asigurare şi întreţinere. Maşinile disponibile sunt pre-configurate şi pot fi personalizate cu accesoriile suplimentare din ofertă. Creditul este oferit de Porsche Bank România, prin finanţare de tip credit auto în lei cu dobândă fixă pentru persoane fizice. Pre-aprobarea creditului se acordă online şi, odată achitată taxa de rezervare, clientul este ţinut la curent în permanenţă cu privire la stadiul achiziţiei sale, iar maşina va fi disponibilă la dealerul ales pentru livrare în decurs de o săptămână.

Porsche Finance Group este furnizorul de soluţii complete şi eficiente de mobilitate pentru clienţii mărcilor concernului Volkswagen: Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Porsche, MAN şi Das Weltauto. Grupul este prezent pe piaţa românească din 1999 şi include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility şi Porsche Asigurări. Porsche Finance Group oferă clienţilor săi soluţii eficiente şi rapide pentru achiziţionarea automobilului dorit, conform conceptului „one-stop-shop”: achiziţionare directă, în showroom, finanţare prin leasing sau credit, asigurare pentru maşină şi o administrare eficientă a flotelor de maşini.

 

 

Adaugati comentariu