Poliția de Frontieră își extinde flota cu 600 de autovehicule

Poliția de Frontieră intenționează să-și extindă flota cu 500 autospeciale 4x4 de patrulare şi/sau intervenţie și 100 microbuze, valoarea totală a contractului fiind 69 milioane de lei.
Poliția de Frontieră

Potrivit anunțului de participare publicat în SICAP, termenul de livrare al produselor este de 6 luni de la data semnării contractului, dar nu mai târziu de 15 decembrie 2022.

Achiziția este împărțită în două loturi:

  • Lotul 1 – minim 10 și maxim 500 de autospeciale de patrulare şi/sau intervenţie 4×4, cu o valoare de 55,4 milioane de lei. În criteriul de atribuire, prețul are o pondere de 95%, iar garanţia oferită produselor – 5%.
  • Lotul 2 – minim 8 și maxim 100 de autospeciale de transport efective – microbuze, cu o valoare de 13,8 milioane de lei. În criteriul de atribuire, prețul are o pondere de 90%, garanţia oferită echipamentelor- 5%, asistenţă de parcare – 1% și încălzire suplimentară – 4%.

”În cazul în care se constată că există oferte cu punctaje egale clasate pe primul loc, departajarea se va face având în vedere punctajul obținut la factorii de evaluare în ordinea descrescătoare a ponderilor acestora. În situația în care egalitatea se menține, AC va solicita ofertanților clasați la egalitate pe primul loc reofertarea prin intermediul SEAP, oferta câștigătoare fiind desemnată cea cu propunerea financiară cea mai mică”, a precizat Poliția de Frontieră.

Cuantumul privind garantia de participare pentru loturile 1 și 2 se raportează la valoarea minimă (certă) estimată/lot.

Potrivit Poliției de Frontieră, furnizorul se va ocupa de livrarea, instalarea, punerea în funcțiune şi testarea produsele și, totodată, va oferi suportul tehnic pe toată durata contractului, inclusiv în perioada de garanție.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 5 iulie 2022.

 

 

CITEȘTE ȘI:

UE investește 5,4 miliarde de euro în 135 de proiecte de infrastructură de transport

Topul statelor și companiilor cu cele mai mari flote de mașini verzi

 

 

 

Adaugati comentariu