PFG România anunţă o creştere de peste 23% a numărului de contracte noi în 2016

Porsche Finance Group (PFG) România raportează o creştere medie de peste 23% a numărului de contracte noi încheiate de companiile din cadrul grupului în decursul anului 2016, comparativ cu anul precedent.

În total, cele cinci companii din cadrul Porsche Finance Group, care furnizează soluţii complete de mobilitate clienţilor mărcilor concernului Volkswagen – finanţare, asigurare şi servicii de management de flote – au încheiat anul trecut cu peste 50.000 de contracte noi semnate în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie.

David-gedlicka-porsche-finance-group-floteautoAnul 2016 a fost unul stabil, pozitiv şi încurajator pentru noi. Am câştigat clienţi noi şi am reuşit în acelaşi timp să consolidăm parteneriatele existente cu clienţii curenţi. Am înregistrat creşteri pe toate liniile de business, iar acest lucru ne reconfirmă faptul că strategia noastră de a deveni furnizorul de soluţii complete şi eficiente de mobilitate pentru clienţii noştri este una de succes. Eforturile susţinute ale echipei Porsche Finance Group spre digitalizarea serviciilor şi atenţia pe care o oferim mobilităţii şi confortului ne păstrează atât în topul celor mai importanţi jucători de pe piaţa de finanţare, asigurare şi servicii de management de flote din România, cât şi în topul preferinţelor clienţilor”, a declarat David Gedlička, CEO al Porsche Finance Group România.

Cea mai mare creştere faţă de anul anterior a fost înregistrată de Porsche Asigurări, care a înregistrat în anul 2016 o evoluţie de 33% a numărului de contracte noi de asigurare CASCO, ajungând la un portofoliu total de 14.883 de contracte.

De asemenea, Porsche Bank România avea, la finalul lui 2016, cu 25% mai multe contracte noi de credit auto încheiate decât în anul 2015, ajungând la o creştere de peste 14% a portofoliului total de contracte în anul 2016 – cea mai mare din cadrul grupului.

Porsche Broker de Asigurare, compania din cadrul Porsche Finance Group care intermediază asigurări CASCO şi RCA, a încheiat cu 24% mai multe contracte în 2016 decât în 2015 şi a atins un portofoliu de 55.533 contracte.

Porsche Mobility, compania care oferă servicii de management de flote, leasing operaţional şi alte soluţii de mobilitate, avea, la 31 decembrie 2016, un portofoliu total de 7.751 contracte, dintre care 4.340 au fost încheiate în acelaşi an – cu 23% mai mult decât în 2015.

Pentru Porsche Leasing România, anul 2016 a adus o creştere de 15% a numărului de contracte noi de leasing financiar. Compania a atins un total de 18.809 de contracte în portofoliu la data 31 decembrie 2016.
Porsche Finance Group este furnizorul de soluţii complete şi eficiente de mobilitate pentru clienţii mărcilor concernului Volkswagen: Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Porsche, MAN şi Das Weltauto. Grupul este prezent pe piaţa românească din 1999 şi include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility şi Porsche Asigurări. Porsche Finance Group oferă clienţilor săi soluţii eficiente şi rapide pentru achiziţionarea automobilului dorit, conform conceptului „one-stop-shop”: achiziţionare directă, în showroom, finanţare prin leasing sau credit, asigurare pentru maşină şi o administrare eficientă a flotelor de maşini.

Porsche Leasing România IFN SA oferă leasing financiar pentru persoane fizice şi companii. Porsche Bank România este prima bancă auto specializată de pe piaţa românească şi oferă credite pentru autoturisme. Porsche Broker de Asigurare completează gama de servicii cu intermedierea de asigurări CASCO şi RCA.

Porsche Mobility a fost înfiinţată cu scopul de a dezvolta serviciul de management de flote, leasing operaţional şi alte soluţii de mobilitate. Porsche Asigurări închide cercul serviciilor integrate ale Porsche Finance Group. Compania oferă asigurarea CASCO, valabilă în toată Europa, pentru maşinile noi şi rulate, achiziţionate în leasing sau credit prin companiile grupului – Porsche Leasing, Porsche Mobility sau Porsche Bank – sau pentru cele achiziţionate cu plata în numerar.

Porsche Finance Group este filiala locală a Porsche Bank A.G. În calitate de subsidiară a Porsche Holding, cu sediul la Salzburg, Porsche Bank A.G. este o companie internaţională specializată în servicii de finanţare şi asigurare auto. Porsche Holding are peste 50 de ani de experienţă în finanţarea şi asigurarea auto şi este parte a Volkswagen Group.

Adaugati comentariu